-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Sund rejecocktail
En sund version af en gammel klassiker.
4
Ingredienser
- 200 g perlebyg/perlerug
- 3 spsk olivenolie
- 2–3 spsk citronsaft
- 1 fed knust hvidløg
- salt og groftkværnet peber
- 1 dl fintskåret estragon, persille,
- dild og kørvel
- 1 agurk
- 150 g snittede grønne asparges
- 125 g snittede sugarsnaps
- 50 g feldsalat
- 250 g store rejer.
- Grønne tapenadebrød:
- 4 skiver fuldkornsbrød
- 4 spsk grøn tapenade.
Sådan gør du:
- 1. Kog perlebyg eller -rug efter anvisningen på pakningen, afdryp og rør den med olivenolie, citronsaft og knust hvidløg samt salt og peber.
- 2. Afkøl og rør krydderurterne i. Skræl, flæk, udkern og skær agurken i lidt grove stykker, vend dem i salaten med asparges, sugarsnaps og feldsalat og server salaten med rejer på toppen og grønne tapenadebrød.
- 3. Rist brødskiverne, skær dem i stænger, smør dem med tapenade og server i salaten.
- Energi pr. person: 660 kcal, fedt 29%, protein 17%, kulhydrat 54%.