-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Rød peberchili dip med stenbiderrogn
4 pers.
Ingredienser
- 2 grillede peberfrugter
- 200 g græsk yoghurt 10 %
- fedt
- 1 tsk. paprika
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. citronsaft
- salt og peber
- 50 g renset stenbiderrogn eller
- ufarvet kaviar
- snittet purløg
- Tilbehør:
- minitoast
- Skær peberfrugterne over, og fjern hinder, frø og stilke. Læg peberfrugterne på en ovnrist, og pensl dem med olivenolie. Stil dem under ovngrillen ca. 10 min., til de branker og bobler op. Afkøl peberfrugterne, og pil skindet af dem. Skær peberfrugterne i strimler af 1 cm’s bredde.
- Gem lidt peberfrugt i tern til pynt. Miks resten af de grillede peberfrugter til puré i en blender. Kom puréen i en skål, og rør yoghurt, paprika, hvidløg, citronsaft, salt, peber og stenbiderrogn i. Kom dippen i en skål og pynt med purløg og lidt ekstra stenbiderrogn samt peberfrugttern.
- Server dippen med minitoast.