-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig

Spinatbrød med feta og rosiner
Et stort, rustikt brød der smager godt til f.eks. suppe.
1 stk.
Ingredienser
- 25 g gær
- 1 pk. hakket, optøet spinat (ca. 450 g)
- 2 tsk. revet citronskal
- 1 1/2 dl yoghurt
- 2 tsk. salt
- peber
- 100-150 g smuldret feta
- 1 håndfuld rosiner
- ca. 450 g pizzamel
- Bland smuldret gær, optøetspinat (skal ikke dryppe af), citronskal,yoghurt, peber, salt ogfeta sammen. Tilsæt rosiner og200 g mel, rør dejen igennem,og lad den stå 45 min.
- Tilsæt mere mel, og ælt dejensmidig. Del den i 2, og trildem til ca. 40 cm lange pølser.Læg pølserne overkors og fletde 4 ender. Luk pænt, læg brødetpå bagepapir, og sigt melover til pynt. Lad brødet efterhævningi ca. 30 min.
- Bag brødet ved 190 gr. i ca.35 min.