-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Spinatbrød med feta og rosiner
Et stort, rustikt brød der smager godt til f.eks. suppe.
1 stk.
Ingredienser
- 25 g gær
- 1 pk. hakket, optøet spinat (ca. 450 g)
- 2 tsk. revet citronskal
- 1 1/2 dl yoghurt
- 2 tsk. salt
- peber
- 100-150 g smuldret feta
- 1 håndfuld rosiner
- ca. 450 g pizzamel
- Bland smuldret gær, optøetspinat (skal ikke dryppe af), citronskal,yoghurt, peber, salt ogfeta sammen. Tilsæt rosiner og200 g mel, rør dejen igennem,og lad den stå 45 min.
- Tilsæt mere mel, og ælt dejensmidig. Del den i 2, og trildem til ca. 40 cm lange pølser.Læg pølserne overkors og fletde 4 ender. Luk pænt, læg brødetpå bagepapir, og sigt melover til pynt. Lad brødet efterhævningi ca. 30 min.
- Bag brødet ved 190 gr. i ca.35 min.