-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Tarteletter med høns, perleløg og nye gulerødder
En klassiker, som du skal unde dig selv at lave fra bunden.
Tarteletter med høns, perleløg og nye gulerødder til 4 personer
Total:50 minutter
Ingredienser
- 4 kyllingelår
- 10 nye gulerødder
- 300 g perleløg (helst friske)
- salt og peber
- 50 g smør
- 50 g mel
- 5 dl af grøntsags-kogevandet
- lidt mælk
- 1 spsk hvidvinseddike
- 1 bundt persille
- 12 tarteletter.
Sådan laver du tarteletter:
- Kog kyllingelårene i 1/2 time i vand med lidt salt. Læg lårene til side og pluk kødet af dem, når de er kølet lidt af.
- Skrub gulerødderne grundigt med en svamp og skær lidt af toppen af. Skær gulerødderne i mindre stykker. Overhæld perleløgene med kogende vand og pil skallen af.
- Kog gulerødder og perleløg i 4-5 min i det samme vand, kyllingen har kogt i. Hæld kogevandet fra, men gem 5 dl. Tag grøntsagerne op af gryden.
- Smelt smørret i gryden og pisk melet ud heri. Tilsæt kogevandet og pisk saucen godt igennem. Tilsæt mælk til konsistensen er passende. Lad saucen simre ca. 10 min., tilsæt persille og smag til med salt, peber og eddike.
- Lun tarteletterne og kom kød og grøntsager op i dem. Hæld saucen over og server straks - de smager bedst, når de er dejligt lune.