-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Tarteletter med røget skinke og stuvet grønt
Endnu et hit fra det klassiske danske forårskøkken.
12 stk
Ingredienser
- 150 g små tern af skrællet gulerod
- 2 dl bouillon (gerne fra kogning af det røgede kød)
- 150 g fine, optøede grønærter
- ca. 200 g kogt skinke eller hamburgerryg i strimler
- ca. 1½ dl fløde
- sovsejævner eller maizena til jævning
- salt, peber
- Pynt:
- kryddergrønt (f.eks. mynte)
- Kog gulerodsternene i bouillon i 5 min. under låg. Tilsæt ærter og kød (gem lidt til pynt) og derefter fløde. Jævn retten med udrørt sovsejævner eller maizena, og smag til med salt og peber.
- Fordel fyldet i de varme tarteletter, pynt med lidt skinkestrimler og grønt og server straks.