Kinder æg er en superfood
SPONSORERET indhold

Banebrydende forskning afslører: Kinder æg er den nye superfood

APRILSNAR: Du har altid vidst, at dit Kinder æg indeholdt hele 3 ting – noget lækkert, noget du kan lege med - og en overraskelse. Men nu viser ny forskning, at der er en fjerde og uopdaget ting ved dit Kinder æg: Det er faktisk også sundt.

Af:: Hanne Bang Foto: studiomode / Alamy Stock Photo
01. apr. 2021 | Mad | ALT.dk

Tyske forskere ved universitetet i Bônbonsburg har efter flere års intens forskning nemlig slået fast, at et Kinder æg er en superfood. Ja, du læste rigtigt – forskerne har slået fast, at det lille lækre chokoladeæg med legetøj i midten er lige så sundt som blåbær.

Men det er ikke helt lige meget, hvordan du spiser dit Kinder æg – forskerne har nemlig efter flere års hemmelige forsøg på mus og rotter fundet ud af, at det er den hvide del af Kinderægget, der indeholder lige så meget C-vitamin og folinsyre, som de super sunde blåbær.

Den tyske forsker og fødevare-ekspert Ernst Werthers Echte udtaler:

"Princippet er det samme som med et almindeligt æg. Hvis du gerne vil skære ned på kalorierne og kolesterolen, vælger du blommen fra, og spiser kun æggehviden. Det er samme princip her – du vælger den brune del af chokoladeægget fra, og spiser blot det hvide del."

På den måde skulle du altså undgå sukker og tilsætningsstoffer - og kun optage de gode vitaminer og fibre fra den hvide del af ægget.

Så i år kan du roligt spise dine (børns) Kinder æg med god samvittighed – det ville jo næsten være usundt at lade være…

Anbefalet til dig