Børnevenlig vintermad
SPONSORERET indhold

Børnevenlig vintermad

I denne og næste uge er der vinterferie, hvor mange familier besøger hinanden. Til hyggeligt samvær hører lækker mad – og gerne noget, der kan gøres klar i god tid.

15. feb. 2014 | Mad | Hjemmet

I denne og næste uge er der vinterferie, hvor mange familier besøger hinanden. Til hyggeligt samvær hører lækker mad – og gerne noget, der kan gøres klar i god tid. Derfor får du her opskrifter på fem skønne retter, der blot kan varmes i ovn eller gryde, når det er spisetid. Se opskrifterne på:

  • Svensk pølseret

    Oksegryde med grove grønsager og karry

    Pastafad med tomatsovs

    Mormors kødsovs med kartoffelmos og gulerødder

    Chokoladekage med frisk frugt

Du finder opskrifterne på de fem skønne retter nedenfor ♥

OBS: Når du laver mad i god tid, skal afkølingen ske så hurtigt som muligt, hvorefter maden skal opbevares i køleskab. Husk at genopvarme maden godt, inden den skal spises. Maden må højst være 3 timer i temperaturområdet 5-65 grader. Hvis maden skal holdes varm i længere tid, skal temperaturen være over 65 grader.

  

► PRØV OGSÅ: Masser af skønne retter til børn på voresborn.dk