Spændende opskrifter til grill

Foto: Line Thit Klein Grillede tigerrejer, kyllinglår i skøn marinade, fisk, flanksteak, grøntsager og grilldesserter.

7 lækre og anderledes grillretter

Så er det nu, du skal forny dit grillrepertoire. Læg pølserne til side for en stund, og kast dig i stedet over vores lækre versioner af grillede skaldyr, fisk, flanksteak og grøntsager. Der er endda blevet plads til et par grilldesserter.

Her får du opskrifterne på:

fiskespyd.jpg

Grillede fiskespyd med pancetta, squash og pestobrød

Genial gæstemad til mange, da spydene let kan laves i forvejen og opbevares på køl. Få den lækre opskrift her. 

rejer.jpgGrillede tigerrejer med persille-hvidløgs-mayo

Skaldyr er en supernem og meget lækker ting at lægge på grillen. Her har vi marineret rejerne i rigeligt citron, olivenolie og krydderurter efter eget valg – det er et kongemåltid Hvidløgsmayonnaisen er perfekt at dyppe i. Find opskriften her. 

steak.jpg

Flanksteak med tomatsalat med brød og feta

Flanksteak er en relativt sjældent brugt udskæring fra oksen, hvilket er synd, da den byder på stor smag og mørt bid – vel at mærke hvis den bliver tilberedt rigtigt. Det gør vi selvfølgelig! Se hvordan du laver flanksteak her. 

kylling.jpg

Hele kyllingelår marineret i røget paprika, mørkt øl og honning

Sprødstegte kyllingelår marineret i øl og honning. Mums. En knasende grøn salat giver friskt modspil, og har du brug for lidt ekstra substans, så er kogte nye kartofler heller ikke tossede hertil. Find opskriften her. 

svampe.jpgGrillede, marinerede svampe med gedeost

Grillede svampe er lækkert tilbehør til en grillaften. Især til mørkt kød. Her får du den skønne opskrift. 

pære.jpg

Grillet pære Hélene

Udnyt de sidste gløder til en dessert med mums-effekt. Se hvordan du laver den lækre grillede dessert her.  smores.jpg

S'mores med kokos og chokolade

En genial dessert som nemt kan laves færdig over den sidste varme fra grillkullene. Få opskriften her. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Grillmad