Spændende opskrifter til grill
Foto: Line Thit Klein Grillede tigerrejer, kyllinglår i skøn marinade, fisk, flanksteak, grøntsager & grilldesserter.

7 lækre og anderledes grillretter

Så er det nu, du skal forny dit grillrepertoire. Læg pølserne til side for en stund, og kast dig i stedet over vores lækre versioner af grillede skaldyr, fisk, flanksteak og grøntsager. Der er endda blevet plads til et par grilldesserter.

Grillede fiskespyd med pancetta, squash og pestobrød
Genial gæstemad til mange, da spydene let kan laves i forvejen og opbevares på køl

Grillede tigerrejer med persille-hvidløgs-mayo
Skaldyr er en supernem og meget lækker ting at lægge på grillen. Her har vi marineret rejerne i rigeligt citron, olivenolie og krydderurter efter eget valg – det er et kongemåltid Hvidløgsmayonnaisen er perfekt at dyppe i.

Flanksteak med tomatsalat med brød og feta
Flanksteak er en relativt sjældent brugt udskæring fra oksen, hvilket er synd, da den byder på stor smag og mørt bid – vel at mærke hvis den bliver tilberedt rigtigt. Det gør vi selvfølgelig!

Hele kyllingelår marineret i røget paprika, mørkt øl og honning
Sprødstegte kyllingelår marineret i øl og honning. Mums. En knasende grøn salat giver friskt modspil, og har du brug for lidt ekstra substans, så er kogte nye kartofler heller ikke tossede hertil.Grillede, marinerede svampe med gedeost
Grillede svampe er lækkert tilbehør til en grillaften. Især til mørkt kød.

Grillet pære Hélene
Udnyt de sidste gløder til en dessert med mums-effekt.

S'mores med kokos og chokolade
En genial dessert som nemt kan laves færdig over den sidste varme fra grillkullene.Se, hvad vi ellers skriver om: Grillmad