-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Flanksteak med tomatsalat med brød og feta
Flanksteak er en relativt sjældent brugt udskæring fra oksen, hvilket er synd, da den byder på stor smag og mørt bid – vel at mærke hvis den bliver tilberedt rigtigt. Det gør vi selvfølgelig!
4
Ingredienser
- 1 flanksteak på ca 1 kg
- 1 spsk olie
- salt og peber
- tomatsalat:
- 4 tykke skiver lyst brød af god kvalitet – gerne surdejsbrød
- 3 spsk olivenolie
- 4 mellemstore tomater
- frisk basilikum
- 3-4 spsk olivenolie
- 3-4 spsk balsamicoeddike
- 100 g gede- eller fårefeta
- evt. salt og peber
Sådan gør du
- Smør kødet ind i olien, og læg den på den meget varme grill. Flanksteaken skal have ca 6-8 minutter på hver side, alt efter tykkelsen på kødstykket. Den må dog gerne være rød i midten, når den skæres i skiver.
- Gnid brødskiverne ind i lidt olie, og rist dem på grillen, indtil der er tydelige grillstreger på begge sider. Lad brødet køle af et par minutter. Skær tomaterne i store tern, riv brødet i store stykker, og vend det med tomater, olivenolie, eddike og basilikumblade. Smuldr fetaosten ovenpå.
- Servér tomatsalaten med den grillede steak i tynde skiver ved siden af.
- Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter og GASTRO.dk
SE OGSÅ på Fitliving.dk: 12 opskrifter på sæsonens sundeste grillmad