Sunde dessert opskrifter af Ditte Ingemann
SPONSORERET indhold

6 søde sager, du kan sige JA til

Hvad siger du til skønne desserter og hjemmebag uden sukker og hvedemel? Det kan sagtens lade sig gøre. Nyd blogger og kogebogsforfatter Ditte Ingemanns lækkerier.

Af: Ditte Ingemann
25. maj. 2015 | Mad | Fit living

Klik på linkene og få masser af inspiration til din dessert:

De dejligste daddelkuglerFuldkornsmuffins med abrikoserVaniljeis med jordbær-swirlJordnøddecookies med speltmelGrov galette med æble og mandelsmørSuperknækbrødHVEM: Madblogger og kogebogsforfatter Ditte Ingemann.
OM BOGEN: Med denne kogebog i hånden kan du snuppe en energibar, når du går sukkerkold eller servere en dejlig dessert for din familie – uden dårlig samvittighed. De søde sager indeholder ikke hvidt raffineret sukker, men er derimod sødet med alternativer som frisk eller tørret frugt, rå honning, sirup, palmesukker m.m. Mange af opskrifterne er desuden glutenfrie.
OM OPSKRIFTERNE: Du får mere end 70 opskrifter på små og store kager, tærter, is, energisnacks og et kapitel med sundt børneguf. Derudover er der opskrifter på hjemmebagt brød som knækbrød, stenalderbrød og rugbrødsboller. Bagerst i bogen finder du et minileksikon over de anvendte råvarer og produkter.

Ditte Ingemann, Sunde søde sager fra The Food Club. Uden sukker og hvedemel, Gyldendal, 300 kr. Se mere på bloggen thefoodclub.dk