Nu kan du drikke din jule-Baileys… af et chokolade-rensdyr

Foto: PR

Nu kan du drikke din jule-Baileys… af et chokolade-rensdyr

Der findes mange måder at drikke en jule-likør på – i år vil Baileys gerne servere den i et chokoladerensdyr med masser af flødeskum og pynt på toppen.

Lyder det lidt skørt, men også foruroligende lækkert? Så læs med her, og find ud af, hvordan du kan få fingrene i et Baileys Chocolate Reindeer.

Fredag den 30. november åbner Baileys deres såkaldte Treatmas Bar hos Gemyse i Tivoli – her kan du kigge forbi og tyvstarte på julen med en juledrink bestående af en af Baileys serveret i et rensdyrkrus lavet af kvalitetsmælkechokolade fra Lir Chocolate. Blandingen af Baileys og chokolade skaber en fantastisk smag, som du kan vælge at pifte op med flødeskum på toppen og masser af sjov pynt – f.eks. mini-marshmallows, krymmel, kokosflager, glimmer og meget mere.

PRØV OGSÅ: Havregrynskugler med et twist af chokolade, appelsin og Baileys

baileys-reindeer-txt.jpg

Baileys Chocolate Reindeer blev lanceret på det engelske marked sidste år og var kæmpe succes, så vi glæder os til at se, om det er noget, danskerne også finder sjovt og interessant. Jeg håber, at folk vil finde julestemingen frem og komme og besøge vores Baileys Treatmas Bar på Gemyse, så vi kan tyvstarte højtiden sammen.
Malin Midhed, nordisk PR-manager hos Diageo, der producerer Baileys Irish Cream

Her ses vores udgave af rensdyret. Måske ikke stor kunst, men godt smagte det... De fine rensdyr til venstre havde Annemette Voss fra Den store Bagedyst lavet. Lidt en anden liga end vores :-)

  • HVOR: Du kan opleve Baileys Treatmas Bar på Gemyse i Tivoli
  • HVORNÅR: Fra den 30. november til 29. december, og åbningstiderne er mandag til søndag fra kl. 11 til 23.
  • HVAD KOSTER DET: Prisen for et Baileys Reindeer-sæt er 75 kr.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Drinks og Jul