Mad til påske ud af huset
Få 9 gode bud på lækker mad til din påskefrokost, som du kan bestille som take away...

Mad til påske ud af huset

Påskefrokost to go: Her 9 gode bud på take away til påske

Påsken står for døren og med den en masse hyggelige stunder, hvor vi samles om et veldækket bord med god mad. Vil du samle familie og venner til en hyggelig påskefrokost, uden nødvendigvis at bruge dagevis på at lave mad, så kan du købe maden til påskefrokosten udfra. Her får du ni gode bud på lækker påskemad som tale away:

Hvis du selv har mod på og lyst til at kaste dig ud i at lave lækker mad til påske, så kan du finde alle vores skønne opskrifter på både nye og velkendte påskeretter (og kager!) lige her.

Overvejer du derimod at lade nogle andre slide i køkkenet, mens du nyder din påskeferie, så læs endelig videre. For her har vi samlet 9 gode bud på ’påskefrokost to go’, som du i ro og mag kan bestille hjemmefra og nyde med få gode venner og familien. Velbekomme og rigtig god påske!

Påskefrokost fra Smageriet

take-away-paskefrokost-smageriet.jpg

Hos Smageriet kan du bestille en påsketallerken med både fisk, æg, salat, ost og noget sødt. Vælg selv 8 retter ud af en masse forskellige kolde og lune retter. Påskefrokosten kan bestilles fra d. 25. marts til og med den 12. juni. 
🐣🐥🐣🐥🐣🐥🐣🐥
Pris: 190 kr. pr. person
Levering: Hele landet
Minimumskøb: 10 kuverter
Læs mere om Smageriets påskefrokost to go her 

MEYERS påskefrokost anno 2022

take-away-paaskefrokost-meyers.jpg

Hos MEYERS har de igen i år givet de klassiske, danske frokostretter en kærlig opdatering, og du kan i år nyde godt af blandt andet marinerede sild med kapers, løg og grønne urter og smørbagte, økologiske tarteletter med frikassé af asparges og dansk frilandskylling, når du bestiller deres påskefrokost som take away. Du kan vælge at få påskefrokosten leveret til døren, eller afhente den i Meyers Deli eller Meyers Spisehus i Lyngby.
🐣🐥🐣🐥🐣🐥🐣🐥
Pris: fra 265 kr. pr. person
Levering: Hele landet
Minimumskøb: 4 kuverter
Læs meget mere om MEYERS påskefrokost som take away her 

Pssst… skal påsken være grøn i år, så kan du også bestille din påskefrokost i en vegetarisk udgave, hvor gode grøntsager, spændende delikatesser og fyldige salater indtager hovedrollen. 

Påskefrokost fra Madklubben 

paaske-madklubben2.jpgMenuen fra Madklubben består af alt fra sprøde tarteletter og paneret fiskefilet til cremet kyllingesalat og speciallavet lammemedister. Desserten er en lækker rabarbertærte med citroncreme og crumble af bagt hvid chokolade med lakrids. Retterne er delevenligt anrettet. Påskefrokosten kan afhentes i København og Aarhus fra d. 13.-16. april, i Esbjerg d. 14. og 15. april og i Odense d. 15. og 16. april.
🐣🐥🐣🐥🐣🐥🐣🐥
Pris: 275 kr. pr. person
Levering: Hele landet
Minimumskøb: 4 kuverter
Læs meget mere om Madklubbens påskefrokostmenu som take away her

Få påskefrokosten fra Føtex

take-away-paskefrokost-fotex.jpeg

Når du alligevel er ude at handle, hvorfor så ikke købe en færdig påskefrokost med hjem? Hos Føtex ud af huset kan du vælge mellem flere forskellige traditionelle og utraditionelle påskefrokostretter for enhver smag. Og du kan selv sammensætte lige netop den påskefrokostmenu, som passer dig bedst. Du bestiller online og henter maden i din nærmeste Føtex på det valgte tidspunkt.
🐣🐥🐣🐥🐣🐥🐣🐥
Pris: fra 99 kr. pr. kuvert
Afhentes i din lokale Føtex
Minimumskøb: 6 kuverter

Læs meget mere om Føtex’ påskefrokostmenuer her

take-away-paskefrokost-fotex-palaegsmand.jpg

Pssst… Hos Føtex kan du kan også bestille en en sjov og festlig pålægsmand eller kone til dit påskefrokostsbord.

Påskefrokost take away i København

 

Cofocos påske-takeaway

cofoco_klassisk_pa-skefrokost_2022.jpgHos Cofoco kan du vælge mellem en helt klassisk påskefrokost med kød, fisk og fjerkræ eller en moderne vegetarisk påskefrokost med årstidens bedste grøntsager. Det er en af branchens bedste bedste kokke, Thomas Perry, som står bag påskemenuen. Han har bl.a. arbejdet på flere Michelin-restauranter. Alt maden er lavet fra bunden og det er sæsonens bedste, lokale råvarer der bliver brugt. Påskemenuen udbydes fra d. 8. april til den 24. april.
🐣🐥🐣🐥🐣🐥🐣🐥
Pris: 285 kr. pr. kuvert
Menuen kan både afhentes og leveres direkte til din adresse. 
Minimumskøb: 4 kuverter
Læs meget mere lige her

Påskemenu fra Aamanns

foraarsmenu-aamanns.jpgAamanns serverer en klassisk 7-retter påskemenu med brød og smør. Menuen er lavet fra bunden af Aamanns kokke og består af gammeldags modnede karrysild, økologiske æg og håndpillede rejer, koldrøget islandsk laks, hønsesalat, rørt oksetatar, leverpostej og frikadeller af kalv og flæsk. Hertil er der Aamanns økologiske rugbrød og smør. Dessert kan tilvælges og består af citronfromage og chokolademousse. 
🐣🐥🐣🐥🐣🐥🐣🐥
Pris 325 kr. pr. kuvert.
Menuen kan både afhentes og leveres direkte til din adresse. 
Minimumskøb: 4 kuverter
Læs meget mere her

Aarhus

Påskefrokost hos DiningSix

diningsix_menu.jpgHos DiningSix består det kolde påskebordet af marinerede sild med hjemmelavet karrysalat, æg og rejer med urtecreme og dild. Efter det kolde bord, er der lune fiskefileter med hjemmerørt remulade, klassiske tarteletter, lun leverpostej – og selvfølgelig, frikadeller med hjemmelavet rødkål. Til dessert er der en luftig drømmekage med vaniljecreme og crumble. Menuen leveres kold og skal have en tilberedningstid på ca. 20 minutter. Menuen kan bestilles fra d. 1. april til d. 30. april.
🐣🐥🐣🐥🐣🐥🐣🐥
Pris: 195 kr. pr. person
Minimumskøb: 4 kuverter
Læs meget mere her

Aalborg

take-away-paskefrokost-fandanko.jpeg

Påske tapas: Fandankos påskefrokost - 8 lækre retter

Hos restaurant Fandanko i Aalborg kan du i år nyde en skøn påskefrokost to go, en slags påsketapas, der består af 8 lækre retter. Du får blandt andet Store håndpillede rejer med karse-aioli, røget laks, hjemmelavede karrysild, dyrlægens Natmad - FANDANKO style, bøgerøget hjorteinderlår fra Rævhede og andre lækre sager. Der hører selvfølgelig også lækkert nybagt brød til.
🐣🐥🐣🐥🐣🐥🐣🐥
Pris: 169 kr. pr. person
Afhentes
Forudbestilling nødvendigt - menuen tilbydes kun fra d. 11. april til den 18. april - begge dage inklusiv. Læs mere her  

Odense

take-away-paskefrokost-oluf-odense.jpg

Klassisk påskefrokost: Få den som take away fra Oluf Bagers Gård

Hos Oluf Bagers Gård i Odense kan du finde alt hvad du mangler til det klassiske påskebord. Det består blandt andet af hvide sild, koldrøget laks, fiskefilet, hjemmelavet leverpostej og tarteletter. Til dessert er der citrontærte med brændte marengskys. Hele herligheden kommer selvfølgelig med friskbagt rugbrød og lyst brød til. 
🐣🐥🐣🐥🐣🐥🐣🐥
Pris: 295 kr. pr. person
Minimumsbestilling: 2 personer
Der kan afhentes den 13., 14., 15., 16. eller 18. april kl. 14-16 og den skal senest bestilles kl. 18 dagen før afhentning.
Læs mere her

Pssst…

Hvis du ikke finder noget på vores liste, som falder i din smag, så spørg hos din lokale slagter, cafe eller yndlingsrestaurant. Der er mange derude, der tilbyder take away, og de har brug for alle de bestillinger, de kan få ♡

Du kan også bestille din påskefrokost hos Kvickly (tjek din lokale butik)  eller i MENY (tjek dine lokale butik) 

Se, hvad vi ellers skriver om: Påskefrokost og Påske

610x200_woordy_knap2.jpeg