Mad til påske ud af huset
Få 9 gode bud på lækker mad til din påskefrokost, som du kan bestille som take away...

Mad til påske ud af huset

Påskefrokost to go: Her 9 gode bud på take away til påske

Påsken står for døren og med den en masse hyggelige stunder, hvor vi samles om et veldækket bord med god mad. Og selvom tiderne ikke er til, at vi samles, som vi plejer i påsken, så skal vi da på ingen måde snydes for en lækker og veltillavet påskefrokost eller påskemiddag.

Hvis du selv har mod på og lyst til at kaste dig ud i at lave lækker mad til påske, så kan du finde alle vores skønne opskrifter på både nye og velkendte påskeretter (og kager!) lige her.

Overvejer du derimod at lade nogle andre slide i køkkenet, mens du nyder din påskeferie, så læs endelig videre. For her har vi samlet 9 gode bud på ’påskefrokost to go’, som du i ro og mag kan bestille hjemmefra og nyde med få gode venner og familien. Velbekomme og rigtig god påske!

Påskefrokost fra Smageriet

take-away-paskefrokost-smageriet.jpg

Hos Smageriet kan du bestille en påsketallerken med både fisk, æg, salat, ost og noget sødt. Den lækre påskefrokost består af 6 kolde retter og 2 lune retter og leveres fra d. 22. marts til og med den 24. maj. Lige nu får du rabat på leveringen i påskedagene, hvis du bestiller inden 1. april.
🐣🐥🐣🐥🐣🐥🐣🐥
Pris: 205 kr. pr. person
Levering: Hele landet
Minimumskøb: 2 kuverter
Læs mere om Smageriets påskefrokost to go her 

MEYERS påskefrokost anno 2021

take-away-paaskefrokost-meyers.jpg

Hos MEYERS har de igen i år givet de klassiske, danske frokostretter en kærlig opdatering, og du kan i år nyde godt af blandt andet rillette på varmrøget laks og torsk, gammeldagsmodnede sild med syltede rabarber og kalveculotte med gastrik, når du bestiller deres påskefrokost som take away. Du kan vælge at få påskefrokosten leveret til døren, eller afhente den i Meyers Deli eller Meyers Spisehus i Lyngby.
🐣🐥🐣🐥🐣🐥🐣🐥
Pris: fra 245 kr. pr. person
Levering: Hele landet
Minimumskøb: 2 kuverter
Læs meget mere om MEYERS påskefrokost som take away her 

Pssst… skal påsken være grøn i år, så kan du også bestille din påskefrokost i en vegetarisk udgave, hvor gode grøntsager, spændende delikatesser og fyldige salater indtager hovedrollen. 

HOMEMATE: 2-retters gourmet påskemenu

take-away-paaskefrokost-homemate.jpg

Menuen fra Homemate består af en hovedret og en dessert. Hovedretten er en lækker mør lammeculotte med marinerede kartofler, friske grønne asparges, sprød gulerod, finthakket ramsløg og mild delikat safransauce. Desserten er en luftig, frisk, sød og syrlig citronfromage toppet med grofthakket pistacie. Menuen kan forudbestilles alle dage fra d. 25. marts – 5. april 2021.
🐣🐥🐣🐥🐣🐥🐣🐥
Pris: 159 kr. pr. person
Levering: Hele landet
Minimumskøb: 1 kuvert
Læs meget mere om Homemates påskemenu som take away her 

Få påskefrokosten fra Føtex

take-away-paskefrokost-fotex.jpeg

Når du alligevel er ude at handle, hvorfor så ikke købe en færdig påskefrokost med hjem? Hos Føtex ud af huset kan du vælge mellem flere forskellige traditionelle og utraditionelle påskefrokostretter for enhver smag. Og du kan selv sammensætte lige netop den påskefrokostmenu, som passer dig bedst. Du bestiller online og henter maden i din nærmeste Føtex på det valgte tidspunkt.
🐣🐥🐣🐥🐣🐥🐣🐥
Pris: fra 99 kr. pr. kuvert
Afhentes i din lokale Føtex
Læs meget mere om Føtex’ påskefrokostmenuer her

take-away-paskefrokost-fotex-palaegsmand.jpg

Pssst… Hos Føtex kan du kan også bestille en en sjov og festlig pålægsmand eller kone til dit påskefrokostsbord.

Påskefrokost take away i København

 

Almanaks 4-retters påske-takeaway

take-away-paskefrokost-almanak.jpg

Hos Almanak kan du mæske dig i årets første asparges og stenbiderrogn ved påskebordet derhjemme. Det er køkkenchef Christian Hoffman, der står bag Almanaks lækre påskemenu, som blandet andet består af: de første asparges som salat med stenbiderrogn, rygeost og æg, og Svinningegårds skovkylling farseret med svampe, kål og fyldig hønsesauce. Til dessert serveres en lækker hasselnøddekage med æbleparfait og kakao til. Påskemenuen udbydes fra d. 31. marts til den 4. april - sidste frist for bestilling er d. 30. marts kl. 15.00
🐣🐥🐣🐥🐣🐥🐣🐥
Pris: 425 kr. pr. kuvert
Menuen afhentes på Almanak i tidsrummet 10.30-14.30 hver dag i perioden.
Læs meget mere lige her

Påske take away fra Radio

take-away-paskefrokost-radio.jpg

På Radio har køkkenchef Bendix Laursen sammensat en lækker påskemenu, som tager udgangspunkt i de bedste sæsonråvarer fra land og vand. Det inkluderer også den klassiske kombination med lam, dild og rejer i en cremet ragoutversion. Retterne kan også bestilles enkeltvis. Menuen består blandt andet af pocheret æg med grillet hjertesalat, stenbiderrogn-creme og urter, stegt havkat med ramsløg og cremet fiskesauce, og en lys lammeragout med dild, rejer og forårsløg. Til dessert serveres en lækker rabarbermousse og kompot med hybenrose-creme og makron-crumble.
🐣🐥🐣🐥🐣🐥🐣🐥
Pris 405 kr. pr. kuvert.
Bestilte påskemenuer afhentes fra onsdag d. 31. marts til søndag d. 4. april, mellem kl. 12-14 eller kl. 17-20. Læs meget mere her

Aarhus

Påskefrokost, skaldyrsfad eller gourmetmiddag hos Unico

Hos Unico kan du sammensætte dit eget påskebord til frokost, bestille et skaldyrsfad eller en påskegourmetmiddag. Den 4-retters gourmetmiddag består af danske stenbiderrogn & pocheret æg, gravad laks, sous vide lammeculotte eller mør kalv med spinat & svampe sauté og smørstegt kartoffelgalette med trøffelsauce. Til dessert serveres chokolademousse a la Gateau Marcel med solbær & chokolade knas. Du kan bestille det hele i deres onlineshop og kombinere afhentningen med en tur i de smukke omgivelser omkring Moesgaard.
🐣🐥🐣🐥🐣🐥🐣🐥
Pris for 4-retters menu: 333 kr. pr. person
Afhentes
Læs meget mere her 

 

 

Aalborg

take-away-paskefrokost-fandanko.jpeg

Påske tapas: Fandankos påskefrokost - 8 lækre retter

Hos restaurant Fandanko i Aalborg kan du i år nyde en skøn påskefrokost to go, en slags påsketapas, der består af 8 lækre retter. Du får blandt andet Store håndpillede rejer med karse-aioli, røget laks, hjemmelavede karrysild, dyrlægens Natmad - FANDANKO style, bøgerøget hjorteinderlår fra Rævhede og andre lækre sager. Der hører selvfølgelig også lækkert nybagt brød til.
🐣🐥🐣🐥🐣🐥🐣🐥
Pris: 169 kr. pr. person
Afhentes
Forudbestilling nødvendigt - menuen tilbydes kun fra d. 29. marts til den 5. april - begge dage inklusiv. Læs mere her  

Odense

take-away-paskefrokost-oluf-odense.jpg

Klassisk påskefrokost: Få den som take away fra Oluf Bagers Gård

Hos Oluf Bagers Gård i Odense kan du finde alt hvad du mangler til det klassiske påskebord. Det består blandt andet af hvide sild, koldrøget laks, fiskefilet, hjemmelavet leverpostej og tarteletter. Til dessert er der citrontærte med brændte marengskys. Hele herligheden kommer selvfølgelig med friskbagt rugbrød og lyst brød til. 
🐣🐥🐣🐥🐣🐥🐣🐥
Pris: 275 kr. pr. person
Minimumsbestilling: 2 personer
Der kan afhentes den 1., 2., 3. eller 4. april kl. 11-13t og du skal bestille senest kl. 18 dagen før afhentning.
Læs mere her

Pssst…

Hvis du ikke finder noget på vores liste, som falder i din smag, så spørg hos din lokale slagter, cafe eller yndlingsrestaurant. Der er mange derude, der tilbyder take away, og de har brug for alle de bestillinger, de kan få ♡

Du kan også bestille din påskefrokost hos Kvickly (tjek din lokale butik)  eller i MENY (tjek dine lokale butik) 

Se, hvad vi ellers skriver om: Påskefrokost og Påske