-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Verdens bedste biscotti
Himmelske biscotti, som smager 100 % af Italien og skriger på en god kop te eller kaffe.
Verdens bedste biscotti
250 g mel
250 g sukker
½ tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
revet skal af 1 økologisk citron
150 g mandler med skal
2 æg
1. Tænd ovnen på 175 grader. Bland mel, sukker, bagepulver, vanilje og citronskal.
2. Tilsæt mandlerne, og saml dejen med de to æg. Dejen virker smuldrende og tør, og det kræver lidt æltning af få den samlet. Tilsæt evt. en tsk. vand, hvis æggene f.eks. er meget små, og det derfor er svært at samle dejen.
3. Tril dejen til to pølser – ca. samme tykkelse som en rulle marcipan. Læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag i 35 min.
4. Tag de to aflange kager ud, og skru ovnen ned på 100 grader. Skær kagerne i 1,5 cm tykke skiver med en skarp kniv, og læg skiverne på bagepladen. Lad kagerne tørre 5-10 min. i ovnen.
OBS!
De virker stadig bløde, når du tager dem ud, men bare rolig … de bliver knasende sprøde, når de er afkølet!
► SE OGSÅ: Sticky Buns - amerikanske kanelsnegle
► SE OGSÅ: Mysliboller bagt som muffins
► SE OGSÅ: Rimelig rå roulade