Din smartphone er på vej til at blive et fashion statement og din nyeste accessory

Din smartphone er på vej til at blive et fashion statement og din nyeste accessory

Accessories forbindes oftest med tasker, briller og smykker, men nu får de hård konkurrence af din smartphone. Fremtidens telefoner skal nemlig være fashionable, modige i farverne og give udtryk for en personlig stil. Huawei har knækket koden med deres smartphones Mate 20 Pro, P20 og P20 Pro i farven Twilight, hvor man kan drømme sig væk i nordlysets farver, hver gang man hiver sin telefon op af lommen. Twilight gør telefonen til din nyeste accessory.

De følger os hvorend vi går, vi ser dem overalt i gadebilledet, og de er der for os, når vi skal i kontakt med omverdenen. Her er selvfølgelig tale om vores uundværlige smartphones. Det er ikke til at komme udenom, at disse smartphones for alvor har ændret vores vaner, men foruden det praktiske element, så har telefonen også stille og roligt bevæget sig i retning af at få status som en accessory. I den forbindelse har Huawei i 2018 foretaget en omfattende undersøgelse, der tydeligt viser, hvordan vi danskere er klar til farverige designs, som er både legende og mere personlige.

The sky is the limit – nordlys på mobilen
Huawei er kendt som en innovativ virksomhed, og de er blandt verdens førende indenfor udstyr til telekommunikation. De arbejder med et særligt fokus på at kombinere forbrugernes behov med et unikt udseende, hvilket i sidste ende skaber deres ikoniske devices. Og de populære smartphone-modeller Mate 20 Pro, P20 og P20 Pro i Twilight-versionen er et strålende eksempel på denne proces. Her tager Huawei telefonens design til nye højder – Twilight er nemlig inspireret af naturfænomenet aurora borealis, bedre kendt som nordlys. Bagsiden på P20 og P20 Pro prydes af et helt særligt farveskift, hvor den lilla farve bevæger sig over i en blå nuance for til slut at ende i en grøn. På modellen Mate 20 Pro skifter farven fra lyseblå til mørkeblå og derefter til sort. I begge versioner komplementeres designet af en skinnende glasbagside, som resulterer i et look, der er helt enestående i en verden af mobiltelefoner, hvor farveskalaen normalvis spænder fra grå til sort.

I takt med at mobiltelefonen har fået flere og flere funktioner, skal den også mere og mere op af tasken, og i den anledning har det længe været en trend at opgradere sin telefon med diverse covers. Men Huawei tog altså skridtet videre og introducerede i stedet Twilight, og i dag er knap en tredjedel af deres solgte P20 Pro-telefoner i denne farve – med en markant stigning indenfor det sidste halve år. Det er altså ikke til at tage fejl af. Med lanceringen af Twilight har Huawei ramt en 10’er på (farve)skalaen. 

Tankerne bag Twilight går fint i spænd med en modeverden, hvor forårets tendenser skruer op for farvepaletten. I forhold til din telefon er der altså langt mere på spil end apps, opkald og ringetoner – med Huaweis bud på fremtidens mobil bliver den pludselig til prikken over i’et i dit outfit. Den kommende sæson byder på en eksplosion af pangfarver og blomstermønster til din garderobe, så hvorfor skal din mobiltelefon halte efter? Med Huaweis Twilight-edition får du både funktionalitet, gennemtænkt design og wow-effekt.

Følg med på @eurowomandk i uge 5 og se mobiltelefonerne i brug. Se billederne her: