Julie Berthelsen: Sådan slipper jeg af med min rødme i huden
SPONSORERET indhold

Julie Berthelsen: Sådan slipper jeg af med min rødme i huden

I denne uges 'Skønhed på budget' er det vores alles dansk-grønlandske sangfugl Julie Berthelsen, der deler ud af sine gode skønhedstips.

Af:: Amalie Holm Foto: Skandinavian.dk
20. mar. 2015 | Mode | ALT for damerne

Julie har tidligere fortalt os, hvordan hun har tabt 25 kilo efter sin graviditet. Og inspireret os med sin fortælling om, hvordan hun får balance i sin travle hverdag , hvor hun jonglerer med tilværelsen som mor og eftertragtet sangerinde.

Denne gang er Julies privatliv og slankekur trådt i baggrunden til fordel for spørgsmålet om, hvordan hun holder sig smuk. Her afslører Julie, at hun døjer med ufrivillige røde pletter i ansigtet. Det er hun helt sikkert ikke alene om. Kender vi ikke alle til uren hud? Heldigt for os har Julie et snedigt og tilmeld billigt trick, der løser problemet. 

- Jeg bruger denne creme fra Lacobase til "tørre spots". Huden har perioder med enkelte steder, der bare er ekstrem tørre. Jeg kan ofte have lidt på panden, omkring øjenbryn, knoer og fingre og indimellem på ankler og knæ. Den her virker på mig. Den lindrer, også den kløe der kan være ved de tørre spots. Jeg har lært den at kende via min søns behov, for den er helt eminent til irriteret baby hud og numse. Det der er specielt ved denne creme i forhold til andre produkter er, at den fremskynder hudens egen reparationsproces. Den kan fås på apoteket og de fleste helsekost forretninger.


Creme fra Lacobase fås i flere størrelser, kr. 47, hos naturoghelse.dk  

- Min elskede mascara fra L´oréal er fantastisk. Jeg farver som regel kun mine øverste vipper til hverdag, og her behøver jeg kun at give dem en enkelt gang. Den er med plastikbørste og ret kantet, så den farver både tykt og grundigt. Til shows eller når jeg skal ud, så giver jeg den bare gas. Herved får jeg de vildeste og længste øjenvipper. Og meget fremtrædende øjne. Jeg elsker den her mascara, og jeg har altid brugt den. Ingen anden mascara har kunnet glæde mig på samme måde og jeg har prøvet alt. Den kræver øvelse og lidt tilvænning, for den er dramatisk og den giver meget.
 L´oréal Telescopic Mascara - Black, kr. 130, hos matas.dk

- Jeg har et problem med rødme i huden. Min hud i ansigtet bliver let irriteret, og den er også sjældent i ro. Så udover vand og søvn, som er altafgørende for min hud, så har jeg fundet en billig løsning i denne foundation fra L'oréal. Den er lavet, så den tilpasser sig din hud. Og så er den blandet op, med noget der ligner grøn farve, som simpelthen udligner det røde i huden. Den er perfekt til hverdagsmakeup, fordi den sætter sig naturligt og i et tyndt lag. Når jeg skal ud eller synge, så smider jeg ekstra på og topper med pudder, så er jeg helt dækket til.

 
Foundation fra L´oréal, kr. 130, hos matas.dk 

Julies bedste skønhedstip på budget

- Huden kan også behandles pænt indefra. Her er mave og tarmsystemet altafgørende for vores huds udseende. Derfor drikker jeg FiberHUSK (med lime- eller solbærsmag) hver morgen. Det er et kosttilskud til maven, der sørger for, at der er flow i systemet. Det er både sundt og det giver velvære.

 

Husk med hinbærsmag, kr. 100, hos matas.dk 

LÆS OGSÅ: Her er de bedste øko-produkter lige nu

LÆS OGSÅ: Her er produktet der redder mit krusede hår 

LÆS OGSÅ: Caroline Fibæk: "Jeg bruger kun spiselig hudpleje"