Naomi Watts Emmy Awards
Foto: Kevin Winter/Getty Images Jon Hamm og Naomi Watts til Emmy Awards 2019.

Emmy Awards Rød Løber 2019

Afstemning: Hvem var bedst klædt til årets Emmy Awards?

Natten til mandag var det tid til The Emmy Awards, og den røde løber var igen betrådt af verdenskendte skuespillere. Men hvem var flottest? Vær med til at afgøre det her.

Det kræver vist ikke megen tid på sociale medier eller deltagelse i middagsselskaber og kaffeklubber, før du kan konkludere, at vi elsker, hvad der bliver sendt på diverse streamingtjenester. Ja, i dag er det nærmest umuligt at følge med i snakken, hvis du ikke har set sæsonafslutningen på Game of Thrones, taget stilling til Netflix' Black Mirror eller skældt ud på Meryl Streep i Big Little Lies.

LÆS OGSÅ: Emily Ratajkowski bar dansk design til Marc Jacobs’ bryllup

Og netop derfor er det ikke så underligt, at TV har genvundet sin plads som vores yndlings tidsfordriv. Dette blev fejret til den 71. udgave af The Emmy Awards i Microsoft Theater i Downtown Los Angeles, Californien. Den røde løber var fuld af klassiske silhuetter og ekstravagante klæder karakteriseret af lange rober, store diamantøreringe og lange, bløde lokker.

Michelle Williams i Louis Vuitton.

Mange havde valgt smalle silhuetter og klassiske farver som rød, toner af beige eller sort, men der var også dem som Michelle Williams, der skilte sig ud i Louis Vuitton-pailletter fra top til tå. Nogle havde sågar snuppet deres Emmy Awards-kjole direkte fra den nyligt overståede modeuge i både New York og London, hvor model og reality-stjernen, Kendall Jenner, repræsenterede London i lak og blomster fra Richard Quinn.

Selvom der var mange gode repræsentanter i blandt, må vi ærligt sige, at ingen slår Naomi Watts' Dior-kjole eller Margaret Qualleys fra Chanel. Det skulle da lige være Sophie Turner i Louis Vuitton, men skoene ødelægger det for os, hvor de simple, elegante og luksuriøse kjoler på Watts og Qualley i sort satin, var gennemførte fra top til tå.

Hvem synes du gjorde det bedst? Stem herunder og se, hvad andre synes:

Se, hvad vi ellers skriver om: Kvinder du skal kende, Stil, Kendte, Film og Serier