Carina Holm Hansen nyskilt
SPONSORERET indhold

10 ønsker, jeg vil opfylde, nu da jeg er skilt

Der er mange ting, man pludselig kan gøre, når man ikke er en kernefamilie, skriver Carina Holm Hansen, som er ny skilsmisseklummeskribent på ALTfordamerne.dk.

Af: Carina Holm Hansen Foto: Instagram @carina_abetteryoutv
23. sep. 2015 | Livsstil | ALT for damerne

KLUMME: At gå fra at være en del af en familie på fire med hus, hund og hundrede gøremål til at sidde alene i en lejlighed, hvor min største bekymring var, om jeg nu gad at lave aftensmad til mig selv... det var en rungende stilhed.

Selv om jeg virkelig har nogle fantastiske veninder, så fortsatte deres travle liv som børnefamilier efter min skilsmisse, og det skabte en afstand imellem mig og dem.

LÆS OGSÅ: Derfor bliver nogle skilsmisser så grimme

Skilsmissen var et vendepunkt i mit liv, ligesom da jeg fik børn, og det fyldte alt i min verden. De veninder, der ikke havde børn, fandt af gode grunde ikke samtaler om søvnløse nætter og sjove små børnesætninger lige så interessante som mig, så vi sås lidt mindre i den periode, hvor børnene var meget små.

Mit intellekt forstod det godt, men det var så svært at opleve, hvordan jeg i midten af 30erne lige pludselig skulle til at genopfinde mig selv og min sociale omgangskreds. Jeg blev ikke inviteret til parmiddage mere, og i værste fald kunne jeg næsten lugte mine veninders mænds frygt for, om det der skilsmisse kunne smitte.

Mit nye liv udfordrede mig, og, som du kunne læse i et interview med mig i ALT for damerne, gjorde jeg det heller ikke nemmere for mig selv, da jeg valgte at stoppe forholdet til den mand, jeg var vildt forelskede i, til fordel for børnene og i sidste ende, for kunne mærke rigtigt efter, hvem jeg var, og hvad jeg ville med mit nye liv.

LÆS OGSÅ: Christian Grau om sin skilsmisse: 2013 var et lorteår

I al den ensomhed og ulykkelig kærlighed, kom jeg til at fokusere på glasset som halvtomt.

Hvorfor kunne jeg ikke bare slappe af og nyde den dejlige nye mand og hygge mig med børnene? Hvorfor skulle jeg også altid gøre alting, sværere for mig selv? Hvorfor kunne jeg ikke bare nyde min frihed og lægge hjernen lidt på hylden for en tid? Hvorfor? Hvorfor? Hvorfor?

De spørgsmål har kostet mange tårer, men midt i mine bekymringer og den offerrolle jeg gemte mig bag, tog jeg fat i nakken på mig selv, sparkede mig selv ud af døren og tvang mig selv til at se på det positive i min situation, og så lavede jeg en opskrift på mit nye liv.

Opskriften bestod af 10 ønsker. Det var 10 ting, som jeg ikke havde haft mulighed for at gøre i mit gamle liv.

Det første ønske var at arbejde og fokusere 100 procent på min virksomhed, det var ikke muligt for mig, da jeg var gift, da min eksmand ikke ville have, at jeg arbejdede med selvudvikling. Jeg måtte tjene penge ved at sælge min tid på konsulentbasis ved siden af de første år, hvor jeg havde min virksomhed A Better You TV.

Derfor var min første prioritet, at takke nej til alle konsulentopgaver og dedikere al min tid på min drøm med A Better You TV. 1. august i år, bar alt mit hårde arbejde for alvor frugt med min nye medlemsklub Ekskoneres Klub.

Nr. 2 på listen bliver indfriet lige nu, hvor jeg er ti dage i New York med en veninde.
Du kan senere læse mere om min tur i min klumme hos ALTfordamerne.dk. 

10 ønsker, jeg vil opfylde efter min skilsmisse
1. Arbejde 100 procent på mit firma.
2. Rejse med en veninde.
3. Rejse alene med mine børn.
4. Arbejde på mit uhensigtsmæssige forhold til mad, så jeg kan leve så sundt, som muligt.
5. Få en dybere forståelse for min krop og min træning.
6. Tage på et Silent Retreat.
7. Meditere og dyrke yoga med mine børn.
8. Arbejde med min intuition og spiritualitet.
9. Rejse alene med hvert af mine børn.
10. Lave tv om den menneskelige psykologi, og om hvordan den på mest humoristisk vis påvirker vores adfærd og relationer.

LÆS OGSÅ: Derfor går dit ægteskab i stykker

LÆS OGSÅ: 7 gode råd når du skal skilles

LÆS OGSÅ: Nyskilt og forelsket: Jeg glemte mine børns behov