Anne Glad: ”Jeg er Kajs mor, men først og fremmest Kims dame”

Foto: Les Kaner At Anne Glad blev mor for første gang som 45-årig skyldes udelukkende, at hun havde mødt den 13 år yngre Kim.

Anne Glad: ”Jeg er Kajs mor, men først og fremmest Kims dame”

Anne Glads et-årige søn er et lille mirakel, det er der ingen tvivl om. Men førstepladsen går altså til manden, der er drivkraften bag det hele, fortæller den 46-årige livsstilsekspert i denne uges ALT for damerne.

- Jeg har aldrig haft den der vilde drift for at få et barn. Men at få Kims barn har været en drift. Det gør mig jo endnu mere til hans dame, det, synes jeg, er fedt. Jeg mødte en gammel ven, som sagde ”ja, så er du for evigt Kajs mor – først og fremmest”. Ja, men på førstepladsen er jeg altså Kims dame.

Sådan siger Anne Glad i et stort interview i denne uges ALT for damerne, hvor hun fortæller om at blive mor som 45-årig, og den store rolle hendes mand spiller i deres nye tilværelse som forældre.  

- Kim er bedre til at være forælder, end jeg er. Jeg ser op til ham og den måde, han ser Kaj på. I stedet for at stresse over, at Kaj var rasende og ked af det og ikke ville spise i går, greb han ham og løb rundt med ham i lejligheden, så Kaj jublede lykkeligt og glemte alt om at være sur, fortæller livsstilseksperten og fortsætter:

- Jeg er virkelig stolt over at have en mand, der er så awesome med mit barn. Jeg er på ingen måde en mor, der betvivler min mands beslutninger. Der er hundrede procent tillid. Nogle gange kalder han mig weekendfar, for jeg kan godt være den, der glemmer, at Kaj måske lige skulle have haft en trøje mere med. Der er Kim meget bedre til at huske alle behov.

Læs også: Anne Glad overrasker alle: Blev gift til en familiebrunch

En overraskende forelskelse

Det lå ellers ikke lige i kortene, at de to skulle blive forældre, fortæller Anne Glad i interviewet.

- Der er tretten år mellem Kim og mig, og det var hundrede procent pga. den aldersforskel, at vi blev kærester tilbage i 2014. Vi tænkte begge to, at det her kunne vi jo bare kaste os ud i. Det var en gratis omgang, helt ufarligt, for det skulle jo ikke være, og derfor havde vi paraderne nede, siger hun og fortsætter:

- Vi mødte virkelig hinanden helt åbent og nøgent, vi behøvede ikke spille spil, for der var ingen planer for fremtiden. Det var nu og her, og så skulle vi også lige passe på ikke at blive alt for glade for hinanden, men det var der jo heldigvis ingen fare for, for vi var jo fra hver vores planet…! Det var en virkelig overraskende forelskelse. En stor ting at erkende – at ”her sidder jeg og får tårer i øjnene, fordi der er et menneske, der ser mig på en måde, jeg ikke er blevet set på før, og som forstår mig, og hvis hjerne fungerer på en måde, jeg ikke kan modstå”. Jeg glæder mig, til vi får tid til de samtaler igen og ikke bare kigger på hinanden om aftenen og siger ”skal vi gå i seng?” – ”ja, lad os det.”

Læs resten af det store interview med Anne Glad i denne uges ALT for damerne, hvor den 46-årige livsstilsekspert blandt andet fortæller, hvorfor hendes graviditet var en fantastisk oplevelse, hvordan hendes bryllupsdag forløb, og hvorfor hun ikke drømmer om en stor villa i Nordsjælland.

Anne Glad Wagner, 46

  • Livsstilsekspert, tv-personlighed, foredragsholder og tekstforfatter især kendt fra DR-programmet "Kender du typen?". 
  • Aktuel som vært på tv-programserien "Manipulator", der belyser, hvordan vi bliver manipuleret af mennesker og markedskræfter.
  • Laver desuden podcasten "Bogselskabet" og er engageret i UNICEFs Præsidium og Julemærkefonden.
  • Bor i indre København med ægtemanden, musikproducer Kim Glad Wagner, 33, og deres fælles barn, Kaj, på godt et år.

Kilde: ALT for damerne

Se, hvad vi ellers skriver om: Anne Glad, Parforhold, Kærlighed og Mor