Bodil Jørgensen
SPONSORERET indhold

Bodil Jørgensen: Dette syn gør mig lykkelig i hverdagen

Vi har spurgt 6 kendte kvinder, hvad der gør dem lykkelige i hverdagen.

Af: Michala Rosendahl Foto: Franne Voigt, Anne Mie Dreves, Frederikke Heiberg, Jens Rosenfeldt, Peter Nørby, Mew, Pernille Ringsing, Kristina Demant, Sigurd Høyen, Les Kaner, Signe Vilstrup, Ida Wang, Heidi Maxmiling, Malene Porup, Søren Rønholt og Lasse Bak Mejlvang.
13. sep. 2017 | Livsstil | ALT for damerne

Mette Lindberg, 33, sanger og X Factor-dommer

◆ Hverdagslykke er et smil fra en fremmed, hvor blikke mødes tilfældigt, og hvor man i et splitsekund får et glimt af et menneske, man ikke kender, og selv får et smil på læben, fordi det smitter (som de siger i Irma). Kig op og kig ind.

Emma Holten, 25, debattør

◆ At cykle og høre podcasts gør mig lykkelig. At få fortalt gode historier og spændende nye ting lige ind i øret, mens jeg ræser gennem København, er virkelig det vigtigste afbræk i min dag. De gange, jeg har boet i udlandet, har det, jeg har savnet allermest, næsten været at cykle.

Bodil Jørgensen, 55, skuespiller

◆ Jeg føler mig lykkelig, når jeg giver mig selv tid til at sidde og kigge ud på fuglene, der spiser de korn, jeg har smidt ud til dem. Jeg tænker så godt, når jeg kigger ud på noget organisk. Det er sjældent, at jeg har tid til det, for jeg har ofte travlt og er altid midt i noget eller på vej til noget. Men når jeg endelig giver mig selv tid, nyder jeg det virkelig. At sidde med en kop kaffe og bare kigge ud i luften – det gør mig både glad og rolig.

Gun Britt Zeller, 66, frisør

◆ Hverdagslykken er at tage til morgentræning i Powerhouse. Det giver mig en god energi, godt humør og en frisk hjerne, der er klar til dagens udfordringer.

Saseline Sørensen, 34, blogger og sanger

◆ Jeg er allermest lykkelig i hverdagen, når jeg får udrettet mine ting og er produktiv. Og når jeg får sovet en god nattesøvn og føler overskud. Når mine dejlige drenge og jeg har en sjov eftermiddag i haven eller sammen har en god oplevelse. Når jeg rejser til udlandet og oplever verden. Og når jeg kan mærke, at der er ro og balance i både arbejdslivet og privatlivet. Det, der gør mig lykkelig, er alle de små ting, når de går op i en højere enhed.

Julie Berthelsen, 37, sanger

◆ Hverdagslykke for mig er min familie. Det er et kontrastfyldt liv, for lige så skør i hovedet og træt i kroppen, jeg kan blive af min egen lille familie, lige så lykkelig gør den mig. Og oftest det. Indimellem bliver jeg træt af min rolle i mit liv som familiemor skråstreg hausfrau, og dér er det godt med tid til selvforkælelse og "mig-tid". Men der er intet i verden, der kan gøre mig glad som mine unger og min kæreste. Det er en kliché, men den er ægte.

Anbefalet til dig