Guide: Smukke nytårsnegle (og hænder) i en fart
SPONSORERET indhold

Guide: Smukke nytårsnegle (og hænder) i en fart

Skal dine negle & hænder være i topform til nytårsaften, så brug denne lille guide til at tilføre dine dine hænder fugt og pleje, inden du lægger sidste hånd på neglelakken

Af: Hanne Bang Foto: Bulls/Den Syvende Himmel
15. dec. 2009 | Livsstil | ALT for damerne

Sørg for at dine hænder får en ordentlig fugtkur – vintervejr og vind og kuldegrader er hård kost for dine hænder (og negle), så start med at tilføre dem masser fugt.

Sådan gør du:
1. Peel dine hænder – lav en blanding af en god madolie og økologisk rørsukker. Massen skal være lidt lige som en tynd grød.

2. Skrub dine hænder godt med blandingen og lad den endelig sidde et par minutter.

3. Sukkeret sørger for at du får peelet de tørre hudceller af, og olien blødgører og fugter dine hænder.

4. Som ekstra bonus blødgører olien også dine neglebånd, som du forsigtigt kan skubbe ned, når du har skyllet peelingblandingen af hænderne.

Når hænderne er peelet skal de have masser fugt – og lige som dit ansigt, kan dine hænder faktisk sagtens trænge til en fugtgivende maske.

 

Sådan gør du:

 


1. Brug en god fed creme, eller en fugtgivende ansigtsmaske og smør dine hænder godt ind.

2. Bagefter pakker du dine hænder ind i husholdningsfilm. Det indkapsler fugten og varmen får porerne i huden til at åbne sig, så cremen og dermed fugten bedre kan trænge ind i huden.

3. Er dine hænder meget medtagede, kan du overveje at sove med indpakkede hænder.
Nu er dine hænder silkebløde, og fugten har gjort dine neglerødder bløde, så du forsigtigt kan klippe dem af. Hvis du ikke fik skubbet neglebåndene ned på plads før, kan du gøre det nu. Og så er det neglenes tur.

 

Sådan gør du:

Start med at file neglene pænt til, husk at være forsigtig og kun file i samme retning på hver negl, så neglen ikke flosser.

2. Læg en neutral underlak på og sørg for at den er HELT tør, før du fortsætter med det næste lag.

3. Find den smukkeste farve frem gemmerne og mal forsigtigt dine negle. De skal have to gange + evt. en gang klar lak til sidst, så dine negle udover at blive super flotte, også bliver modstandsdygtige til en aften og nat på dansegulvet.

4. Få meget mere inspiration til smukke nytårsnegle

5. Tip: Hvis du er til det helt naturlige look, så overvej at 'buffe' neglene i stedet for at lakere dem. Med en neglebuffer-fil, polerer du oven på neglene, så de får et blankt skær.


Når du sidder og lakerer negle, så overvej lige engang om dine fødder ikke skal have samme tur, som dine hænder har fået. Forkæl dem med et lækkert fodbad, få filet den hårde hud af og give dem en god omgang fugt. Så er dine fødder også klar til den store aften, og kan nemt holde til en hel nat på dansegulvet. Rigtigt godt nytår!