Cølibat Hailey Bieber
Foto: Getty Images Justin Bieber og Hailey Baldwin har kendt hinanden, siden de var børn.

Justin Bieber og Hailey Baldwin åbner op i intimt interview: Derfor blev vi gift så hurtigt

Nygifte Justin Bieber åbner i et stort interview med Vogue op om, hvordan et problematisk forhold til sex fik ham til gå i cølibat - og hvad det betød, da han mødte modellen Hailey Baldwin.

Rygterne har længe svirret om, hvad der fik de to, unge turtelduer til at gifte sig efter kort tids dating. Men nu åbner nygifte Justin og Hailey Bieber for førte gang op om den lynhurtige forlovelse, brylluppet og den altopslugende kærlighed.

Det sker i et stort interview med Vogue, hvor sangeren fortæller, at det ikke kun var den store forelskelse, der fik bryllupsklokkerne til at ringe - det var også det faktum, at parret gerne ville nå næste, intime niveau i deres parforhold.

Et år forinden ’Baby’-stjernen mødte Hailey, besluttede han sig nemlig for at gå i cølibat på grund af et decideret problem med sex. Et problem, der også gjorde ham forfalden til den beroligende medicin, Xanax.

- Jeg fandt mig selv i gang med at gøre ting, jeg var så skamfuld over. Jeg var super promiskuøs, og jeg tror, at jeg misbrugte Xanax, fordi jeg skammede mig så meget. Min mor har altid sagt, at man skal behandle kvinder med respekt. For mig har dét altid fyldt meget. Så jeg kunne aldrig nyde det, forklarer Justin Bieber til magasinet og tilføjer, at en af årsagerne til det hurtige ægteskab var, at han gerne ville bryde cølibatet og have sex med sin kæreste.

Læs også: 8 ting du skal vide om Justin Biebers nye forlovede

I dag – knapt et halvt år efter brylluppet - synes det at være en noget mere kontrolleret Justin Bieber, som Vogue møder.

Og den fortjeneste skyldes delvist den 22-årige model Hailey, erkender han og konstaterer, at hun er belønningen på hans gode adfærd.

- Da jeg så hende i sidste juni, havde jeg glemt, hvor meget jeg elskede hende, og hvor meget jeg savnede hende, og hvor stor en positiv indflydelse hun havde haft på mit liv. Jeg var sådan: Hold da op, det er, hvad jeg har ledt efter, siger han.

Læs også: Miley Cyrus i kærlighedsrus på Instagram

Men selvom deres parforhold i øjeblikket er fyldt af kærlighed, så kan parret alligevel ikke se sig fri fra hverdagens små konflikter. Derfor styrker Hailey og Justin deres forhold ved at gå i parterapi – de vil nemlig gerne være bedre til at sige, hvad de føler og til at se den andens reaktionsmønstre som en styrke.

- Jeg er den ustabile af os to. Jeg kæmper med at finde ro. Jeg bekymrer mig bare så meget, og jeg vil gerne have, at alting er godt, og at folk kan lide mig. Hailey er meget logisk tænkende og struktureret, hvilket jeg har brug for. Jeg har altid ønsket sikkerhed – med min far, der ofte var væk, da jeg var barn, og fordi jeg har været så meget på farten. Med den livsstil, jeg lever, er alt så usikkert. Jeg manglede den ene ting, der var sikkert. Og det er min baby boo.

LÆS OGSÅ: Der var især én, der stjal al fokus på Golden Globes’ røde løber

Justin og Hailey Bieber lod sig i september vie under en privat og stille ceremoni på rådhuset, men der er tilsyneladende en større fejring i vente. Til Vogue fortæller parret således, at de er ved at få de sidste detaljer på plads til et ”rigtigt” bryllup.

Indtil da kan vi svælge i Justins kærlighedserklæring fra lige efter parret blev genforenet i 2018.

Læs hele det ærlige og sjældne interview og se de flotte billeder af parret hos Vogue her.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Parforhold, Hollywood, Kærlighed og Justin Bieber