Sus Wilkins

Foto: Franne Voigt og Caroline A. Bagger "Det er så dejligt at have mødt et menneske, hvor jeg tænker, at vi skal være sammen for evigt. Men det er også lidt uhyggeligt," siger skuespiller Sus Wilkins i ALT for damerne.

Sus Wilkins: ”Det kildede lidt i maven, når Freja var i nærheden”

Den 31-årige skuespiller Sus Wilkins forelskede sig i Freja Kirk, selvom hun ikke troede, hun var til piger. Men det føltes helt rigtigt, og nu er de forlovet. Det fortæller hun i et stort interview i ALT for damerne.

Sus Wilkins tror på ”for evigt.”

Eller hun håber i hvert fald så meget på det, at hun sagt ja til at gifte sig med kæresten Freja Kirk.

De skulle egentlig været blevet gift i september sidste år i Italien, men på grund af coronapandemien er brylluppet blevet rykket til i år.  

For selvom skuespiller Sus Wilkins egentlig aldrig har tænkt, at det var en af samme køn, der skulle sætte en ring på hendes finger, er det den helt rigtige, der har gjort det. Det fortæller hun i et stort interview i ALT for damerne.

”Det er så dejligt at have mødt et menneske, hvor jeg tænker, at vi skal være sammen for evigt. Men det er også lidt uhyggeligt. At skulle være sammen med ET menneske hele sit liv, det er lidt skræmmende. Man kan sagtens blive genforelsket i hinanden igennem årene, men den der vilde nyforelskelse får man jo ikke igen. Det er lidt trist. Men jeg vælger kærligheden, for jeg ved, at Freja og jeg skal være sammen,” siger den 31-årige skuespiller.

"Det er da slet ikke noget for mig"

Det var en undskyldning og en honningsnaps, der i første omgang fik Sus Wilkins til at lægge mærke til Freja.

De arbejdede sammen på et tv-show i 2012, hvor Sus Wilkins var danser og Freja musiker. Undervejs havde Sus Wilkins fødselsdag og inviterede hele produktionen med. For hende var det bare sådan ”kom-forbi-agtigt”, fortæller hun, men for Freja betød den invitation en del mere.

”Jeg inviterede også Freja, og hun opfattede det som en meget fin og personlig fødselsdagsinvitation og sendte en lang besked til mig, hvor hun skrev, at hun var virkelig ked af, at hun ikke kunne komme. Og jeg kan huske, jeg tænkte, hold da op, rolig nu. Dagen efter, da jeg kom ud på produktionen, havde hun lavet en honningsnaps til mig, hvor der på et lille hjerte stod: Til Sus. Og det var altså ikke fordi, jeg faldt for hende på grund af en honningsnaps, men jeg syntes bare, at det var så sødt, at hun havde tænkt så meget over det. Så fra det øjeblik begyndte jeg at lægge mere mærke til hende,” fortæller Sus Wilkins.

”Hun flirtede med mig på sin egen underspillede måde, og det gjorde mig genert. Jeg kan huske, at jeg tænkte, aj hvor underligt, at jeg bliver genert over det, for hun er jo en pige. Der er jo ikke noget at være genert over. Jeg vendte det med en veninde og fortalte, at jeg syntes, at det kildede lidt i maven, når Freja var i nærheden. ”Er du ved at blive forelsket i en pige”, spurgte min veninde? Og jeg var sådan, aj, det er da slet ikke noget for mig. Men det var det så bare.”

Ud på eventyr

I dag bor Sus Wilkins og Freja Kirk sammen i en lejlighed i København, de har talt om at få børn, ”men vi ved endnu ikke helt, hvordan det skal foregå. Vi ved dog, at det bliver mig, der skal bære barnet. Det er bestemt ikke noget for Freja,” lyder det fra Sus Wilkins.

Men én ting er sikkert – og også det, der holder gnisten i live på syvende år, og som forhåbentlig varer ved ind i ægteskabet; nemlig lysten til at tage på eventyr.

”Hver gang vi føler, at der går for meget arbejde eller hverdag i den, så kigger vi på hinanden og bestiller en rejse eller planlægger en overraskelses- date. Ja, ikke lige nu, selvfølgelig, men når tingene er normale uden corona. Det er sådan en ting i vores forhold, at vi skal på eventyr,” siger hun.

Læs hele interviewet med skuespiller Sus Wilkins, hvor hun også fortæller om at forelske sig i mennesker og ikke køn og om at vokse op i Danmark med en far på den anden side af Atlanten.

Sus Wilkins, 31 år

Skuespiller og tidligere danser

Kendt fra bl.a. ”Mesteren”, ”Gidselstagningen” og ”Perfekte steder” og tidligere dommer i ”Danmark har talent 2019”

Forlovet med musiker Freja Kirk

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Kærlighed, Interview og LGBTIQ+

610x200_woordy_knap2.jpeg