Trin for trin: Fold de fineste juleæsker fra Hendes Verden
SPONSORERET indhold

Trin for trin: Fold de fineste juleæsker

Her får du trin for trin vejledning, så du kan folde de fineste juleæsker

Af: Pia Aas Degn Foto: Jacqueline Fluri
17. dec. 2015 | Bolig | Hendes Verden

Fold dine egne æsker


Brug vores trin for trin-skole, så kan du uden større besvær folde æsker med låg i alle mulige størrelser.

1. Start med at beslutte, hvilken højde og bredde æsken skal have. siderne kan være rektangulære eller kvadratiske efter ønske, Men bundfelterne skal være kvadratiske. efter de fremkomne mål tegnes op som vist på tegningen, idet de øverste fire felter hver især repræsenterer en æskeside og de to felter i bunden hver især et bundfelt. der skal til hver æske bruges fire stk. til bund og fire stk. til låg.


2. Fold den øverste halvdel af papiret på midten, og fold det nederste venstre hjørne diagonalt i den eksisterende fold.

3 + 4. Fold det nederste højre hjørne op i den eksisterende fold, og fold derefter ud igen til den samme position som i tegn. 3. fold de øvrige tre ark på samme måde.

5 + 6. Nu sættes æskedelene sammen to og to. Hold delene op ved siden af hinanden, og før så den højre del ind i den del, der ligger til venstre.

7. Fold det samlede hjørne op i samme position som vist på tegn. 4 og derefter opefter, så trekanten ligger plant under den forrige trekant. saml de øvrige to æskedele på samme måde.

8. Saml nu de to halve æsker, så siderne sættes sammen som beskrevet i tegn. 5 og 6, og bundens trekanter glider ind over hinanden. fold et låg efter samme fremgangsmåde. evt. med andre sidemål.

►SE OGSÅ: Kreative juleideer fra Boligliv

► SE OGSÅ: Klip selv: Smukke hvide hjerter

► SE OGSÅ: To små kravlenisser

Hendes Verden nr. 46/2010