Horoskop fisk illustration
Foto: Ditte Breineberg Fisken er et vandtegn.

Horoskop fisk

Fisken: Dagens horoskop

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Fisken er dit stjernetegn.

Uge 28: Her er dagens horoskop for Fisken

Mandag 6/7

På jobbet er der mange løse ender og små opgaver, som du skal have styr på, og det give anledning til, at du mentalt bliver meget træt og udkørt. Del tingene op i mindre dele og forsøg ikke at lave en sammenhængende plan for det hele.

Tirsdag 7/7

En kollega er temmelig diskussionslysten, og det kan godt gøre dagen og specielt samarbejdet besværligt. Årsagen er, at vedkommende føler sig provokeret af dét, du siger. Hvis du skal have vedkommende med på dine idéer, skal han eller hun føle, at det også er hans eller hendes idéer.

Onsdag 8/7

Du kan se frem til en forvirrende dag, hvor det bliver svært at nå det hele. Der kan også være en risiko for, at møder bliver aflyste, eller at der er møder eller aftaler, du har glemt. Tjek derfor kalenderen en ekstra gang, inden du tager hul på dagens opgaver.

Torsdag 9/7

Du er utrolig kreativ i øjeblikket, og dagen i dag egner sig godt til alle former for aktiviteter, hvor du har muligheden for at sætte dit personlige fingeraftryk på tingene. Det, der fanger din opmærksomhed i dag, er noget, du brænder helhjertet for.

Fredag 10/7

Kærlighed og romantisk har rigtig gode vilkår i øjeblikket, og når dagens arbejde er lagt på hylden, kan du nyde samværet med den, du elsker. Det kan godt være, at arbejdet driller og giver anledning til frustrationer, men heldigvis nyder du tilværelsen, når du kommer hjem.

Lørdag 11/7

Endelig lørdag. Det er nemlig derhjemme, du slapper bedst af, så det bliver svært at lokke dig ud til andre ting i dag. Pas lidt på pengene, da der pludselig kan dukke en udgift op, som du ikke havde regnet med. Husk at hjemlig hygge ikke behøver at koste noget.

Søndag 12/7

Søndagen er velegnet til at få ryddet ud i skuffer og skabe og tage fat om de ting, du ellers ikke har haft tid til. Der er dog en risiko for, at du hurtigt bliver distraheret af andre ting, du synes er sjovere. Der skal holdes fokus, hvis du skal nå noget i dag.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Fiskens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn