Horoskop fisk illustration
Foto: Ditte Breineberg | Fisken er et vandtegn.
ALT for damerne

Horoskop fisk

Fisken: Dagens horoskop

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Af 08.jan.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Fisken er dit stjernetegn.

Uge 25: Her er dagens horoskop for Fisken

Mandag 18/6
Du har fokus på dit hjem og din familie. Det handler om fred, afslapning og fordragelighed. Du ønsker ingen udefrakommende der kan ødelægge idyllen.

Tirsdag 19/6
Er du single vil invitationerne nærmest stå i kø. Perioden egner sig godt til flirt og dating, og der kommer ikke til at mangle muligheder.

Onsdag 20/6
Brug dagen med en god bog, der kan stimulere dine mentale evner eller inspirere dig til nye projekter derhjemme.

Torsdag 21/6
Dagen egner sig godt til at gå i gang med praktiske opgaver derhjemme. Bagefter vil du nyde de forbedringer, din indsats har skabt.

Fredag 22/6
Nu er du ladet op igen, så nu kommer der opmærksomhed om fornøjelser og fritidsinteresser generelt.

Lørdag 23/6
Det er på den hjemlige arena, at du har mest travlt. Der er en masse, der skal ordnes og repareres, så der bliver næppe meget tid til afslapning.

Søndag 24/6
Er du i et fast parforhold er der lagt op til hyggelige og romantiske stunder sammen med din kære. Er du single, kan du møde en person, der får dit hjerte til at banke lidt hurtigere.

Se alle horoskoper her

Læs Fiskens årshoroskop


Henter...