Horoskop fisk illustration

Foto: Tikkie Elsøe Fisken er et vandtegn.

Horoskop for Fisken

Fisken: Dagens horoskop

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Fisken er dit stjernetegn.

Uge 21: Her er dagens horoskop for Fisken

Mandag 23/5

Dine kommunikative evner er rigtig gode i øjeblikket, så har du et vigtigt budskab, har du let ved at formidle det videre på en overbevisende måde. Du er også god til at tænke i helt nye og anderledes baner, men samtidig god til at lytte til andre og inddrage dem i dine tanker.

Tirsdag 24/5

Du forsøger at få skik på dit hjem og din bolig, men det kræver mere fokus og en holdbar plan. Vær realistisk i stedet for at ville det hele på en gang. Du har evnen til at organisere og planlægge. Det er bare et spørgsmål om at gøre det.

Onsdag 25/5

Du er meget sensitiv og følsom i dag. Du suger alle indtryk til dig, og du har svært ved at sortere noget fra. Du har derfor brug for at trække dig lidt tilbage. Når du har fri, har du derfor mest lyst til at være derhjemme. Du har brug for at bearbejde dagens indtryk.

Torsdag 26/5

Du har lyst til at forkæle dig selv lidt. Det kan derfor godt blive en dyr dag, hvor du bruger lidt flere penge på dig selv, end du egentlig har råd til. Men i stedet for at have dårlig samvittighed, bør du nyde det. Du er sjældent meget egoistisk, og tænker ofte på andre, før dig selv.

Fredag 27/5

Der er nogle vigtige aftaler omkring din karriere, som skal på plads i dag. Det vil med stor sikkerhed falde ud til din fordel. Du har haft mange muligheder i den sidste tid, og derfor har det været svært at vælge, men det ser ud til at blive et godt og langt samarbejde.

Lørdag 28/5

Weekenden skal du ikke forvente at få helt for dig selv. Naboer eller venner kommer forbi – også selv om du ikke har inviteret. På den ene side er det hyggeligt med selskab og aktivitet i hjemmet, men på den anden side har du også brug for at være dig selv.

Søndag 29/5

Nyd søndagen med dine børn. Hvis du ikke selv har børn, er der sikkert nogle i familien, der gerne vil låne dig deres for en enkelt dag. Dagen egner sig rigtig godt til fysiske aktiviteter, hvor du folder dit indre barn ud.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_knap2.jpeg