Horoskop fisk illustration
Foto: Ditte Breineberg Fisken er et vandtegn.

Horoskop fisk

Fisken: Dagens horoskop

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Fisken er dit stjernetegn.

Uge 2: Her er dagens horoskop for Fisken

Mandag 11/1

Fremtiden ligger dig meget på sinde i øjeblikket, og du er ikke tilfreds med at drømmene blot forbliver drømme. Du vil gerne gøre dem til virkelighed. Brug derfor dagen på at lægge en holdbar plan, så du kommer godt i mål.

Tirsdag 12/1

I dag møder du en person, der kan blive en vigtig brik i dine fremtidsplaner. Det er også meget vigtigt for dig i øjeblikket at skabe noget i fællesskab med andre fremfor at sætte dig selv i scene. Du gør derfor meget for at vedligeholde dit sociale netværk.

Onsdag 13/1

Singlefisken, der leder efter en livsledsager, skal nok forsøge sig i de kredse, der er en del af det fælles interesseområde, som har bragt samling på tropperne. Det kan også være en gruppe, du er en del af på jobbet.

Torsdag 14/1

Brug torsdagen på så lidt som muligt. Du har brug for at lade batterierne op igen. Du har en tendens til at køre hård på, indtil du ikke har mere i dig. Det er svært for dig at dosere energien. Du bør være mere opmærksom på denne udfordring.

Fredag 15/1

Du er meget sensitiv og følsom i dag. Dit humør afhænger meget af dine omgivelser. Opsøg derfor gerne glade mennesker, der kan få løftet dit humør. Når humøret er højt, kommer energiniveauet også med helt naturligt.

Lørdag 16/1

Der etableres vigtige forbindelser i et samarbejde i dag, og der udveksles idéer og holdninger på kryds og tværs. Det kan være én, der kan hjælpe dig med at få hul på en opgave eller et privat projekt, som du har kredset om længe.

Søndag 17/1

I dag er dagen, hvor et møde let kan udvikle sig til noget meget intenst, og derfor også noget yderst spændende. Er du single, kan det måske være en kontakt på netdating, som udvikler sig til noget mere i dag.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Fiskens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn