Horoskop fisk illustration
Foto: Ditte Breineberg Fisken er et vandtegn.

Horoskop fisk

Fisken: Dagens horoskop

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Fisken er dit stjernetegn.

Uge 48: Her er dagens horoskop for Fisken

Mandag 23/11

Du har mange planer og ambitioner i øjeblikket. Det er helt fint at have store ambitioner, men når du har det på andres vegne, skal du sikre dig, at de er enige. Måske er der også nogle forudsætninger, der ikke er på plads.

Tirsdag 24/11

Du suger nærmest alle indtrykkene til dig. Dine antenner er meget følsomme og sensitive. Det kan være anstrengende – brug derfor lidt tid alene. Nogle dage virker dit filter ikke så godt, og du tager derfor alt ind uden at sortere i det.

Onsdag 25/11

Du overvejer forskellige muligheder, men tag ikke de afgørende beslutninger nu. Din dømmekraft er nemlig lidt sløret – vent hellere et par uger. Dit mentale sanseapparat har været på overarbejde, og det skal lige køles lidt ned, inden det kan arbejde rationelt igen.

Torsdag 26/11

Uanset om det er et professionelt forhold eller et kærlighedsmæssigt forhold, er det en god idé at afstemme forventningerne til hinanden – ellers kan det god give anledning til skuffelser undervejs. Du skal sige tingene mere klart og tydeligt.

Fredag 27/11

Kærligheden er lunefuld i dag. Forsøg ikke at manipulere med den, du elsker – det kommer der ikke noget positivt ud af. Brug gerne fredagen på at melde ærligt ud. Hvad vil I med fremtiden, og hvor kan I mødes. Måske er I slet ikke så langt væk fra hinanden, som I tror.

Lørdag 28/11

At være sammen med vennerne giver dig stor glæde i øjeblikket. Det kan nemt være kunst eller mode, der har jeres opmærksomhed i disse dage. Du er det naturlige midtpunkt blandt venner og de grupper, du omgås i dag.

Søndag 29/11

Opsøg vennerne, hvis du har brug for underholdning. Det vil helt sikkert sætte dit humør i vejret. Du overrasker med helt nye idéer, som bryder den daglige rutine. Det, du siger, kommer lige fra hjertet. Alt i alt kan du se frem til en dejlig afslutning på ugen.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Fiskens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn