Horoskop fisk illustration

Foto: Tikkie Elsøe Fisken er et vandtegn.

Horoskop for Fisken

Fisken: Dagens horoskop

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Fisken er dit stjernetegn.

Uge 32: Her er dagens horoskop for Fisken

Mandag 8/8

Der er fokus på det daglige arbejde, og du må forvente en travl dag. Du vil gerne gøre tingene på din egen måde og sætte dit eget præg på opgaverne, men samtidig får du god hjælp og opbakning fra dine kolleger. Der er en god energi.

Tirsdag 9/8

Dine ambitioner er store, men hvis du skal nå godt i mål, er det vigtigt, at du ikke overser nogle små detaljer. Der er en risiko for, at nogle tekniske ting driller og sætter tidsplanen under pres. Det går måske en anelse for hurtigt.

Onsdag 10/8

Du har behov for at være lidt alene. Du må planlægge lidt alenetid, hvis det skal lykkes. Kalenderen bliver hurtigt fyldt i dag. Tiden går også hurtigere end normalt. Den ene opgave tager den anden, og inden du ser dig om, er dagen omme.

Torsdag 11/8

Diskussionerne kan godt gå højt i dag, og vær opmærksom på, at ord også godt kan være et skarpt våben. Hvis andre ikke er enige med dig, er det bedre at være nysgerrig og stille spørgsmål end at være for opfarende og provokerende.

Fredag 12/8

Kærligheden kan godt give lidt udfordringer i dag. Du lægger meget tid og energi i dit arbejde, men har forsøgt din partner i den sidste tid. Brug derfor gerne de næste dage på at få rettet op på ubalancen og ikke mindst følelserne.

Lørdag 13/8

Der er lagt op til en rigtig hjemmedag med avisen, nyhederne eller en god bog. Du kan sagtens få stillet din nysgerrighed uden at gå uden for en dør. Aftenen egner sig godt til samvær med den, du elsker. En god middag kan sætte romantikken på dagsordenen.

Søndag 14/8

Du er en følsom sjæl, og i dag er det særlig udtalt. Du synes, at din partner er kritisk og lidt hård i øjeblikket, men måske er det berettiget? Brug søndagen på at få talt ordentlig sammen, og find en god vej og plan for den kommende uge.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_dmjpg.jpg