Horoskop fisk illustration
Foto: Ditte Breineberg Fisken er et vandtegn.

Horoskop fisk

Fisken: Dagens horoskop

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Fisken er dit stjernetegn.

Uge 39: Her er dagens horoskop for Fisken

Mandag 21/9

Dagen egner sig godt til fordybelse og til at finde helt ind til sagens kerne. Du er interesseret i at finde frem til en anden og bedre måde at løse en given opgave på. Du er god til at tage udgangspunkt i noget eksisterende og gøre det endnu bedre.

Tirsdag 22/9

Du har din opmærksomhed rettet mod de psykologiske emner, og du interesserer dig for, hvad der ligger bagved andre menneskers adfærd. Du er svær at skjule noget for, og hvis der ligger hemmelige motiver bag noget, gennemskuer du det med det samme.

Onsdag 23/9

Du er derfor heller ikke nem at skjule noget for i disse dage. Du mærker straks, hvis nogle forsøger at stikke en hvid løgn. På jobbet er der en behagelig stemning, og der er heldigvis heller ikke alt for travlt lige nu.

Torsdag 24/9

Du er ikke til overfladiske forhold i disse dage, så viser andre ikke en seriøs interesse, vil du hellere være dig selv. Du har brug for at fordybe dig i et andet menneske. Er du i et fast parforhold, foretrækker du den nære og tætte kontakt, I har.

Fredag 25/9

Budgettet trænger til en kærlig hånd! Er vanerne blevet lidt for dyre i det daglige? Vær lidt mere påpasselig med udgifterne – så er der stadig råd til luksus i weekenderne. Måske skal du og din partner tale om, hvad I hver især prioriterer.

Lørdag 26/9

Du har ikke brug for at dele dine følelser med mange. Derfor virker du reserveret i større grupper, men på tomandshånd er der ikke mange emner, du ikke vil tale om. Du er nemlig ikke bange for at gå ind i emner, som for andre er tabu.

Søndag 27/9

Din mailboks er fyldt til bristepunktet, og du har svært ved at følge med. Du må prioritere og besvare de vigtigste og lade resten være. Måske burde du kigge på, om teknologien kan give dig en hjælpende hånd, så du ikke selv skal svare på så meget.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Fiskens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn