Horoskop fisk illustration
Foto: Ditte Breineberg Fisken er et vandtegn.

Horoskop fisk

Fisken: Dagens horoskop

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Fisken er dit stjernetegn.

Uge 46: Her er dagens horoskop for Fisken

Mandag 11/11

Du har et godt overblik over de daglige arbejdsopgaver, og det betyder, at du har gode muligheder for at høste en succes på jobbet i disse dage. Du når de mål, du sætter dig for. Din succes åbner for flere endnu flere muligheder.

Tirsdag 12/11

Det bliver en dag, hvor det godt kan blive svært at finde den rette balance mellem familie og arbejde. Du har behov for at være derhjemme og tage dig af dine kære, men der er også en masse på jobbet, som du ikke kan udsætte.

Onsdag 13/11

Du har brug for at føle dig fri og uafhængig i dit job, men i dag føler du ikke rigtigt, at du kan udfolde dig kreativt. Der er nogle andre afdelinger eller arbejdsmæssige afhængigheder, som gør, at du ikke kan gøre helt, hvad du har lyst til, desværre.

Torsdag 14/11

I dag er der mest fokus på de daglige rutiner og opgaver. Du er god til at få struktureret din dag og prioriteret fornuftigt, så du får brugt tiden bedst muligt. Sidst på dagen har du lyst til at gøre noget ekstraordinært ud af aftensmaden. Man kan godt lave en torsdag om til lørdag, i hvert fald når det gælder menuen.

Fredag 15/11

Du skaber mange nye kontakter gennem dit job og din karriere i disse dage. Du kan forvente støtte og opbakning til det, du gerne vil. Dine chefer og overordnede er med dig, og det giver dig muligheden for at få ”grønt lys” til dét, du gerne vil.

Lørdag 16/11

Når det gælder økonomien, bliver det lettere i den kommende tid. Hvis din partner har haft nogle udfordringer med at bidrage til jeres fælles økonomi, kan du se frem til, at det bliver meget bedre nu. Der vil ikke være så stor uenighed om, hvordan I skal prioritere forbruget.

Søndag 17/11

Alle former for uretfærdigheder kan gøre dig vred, og specielt hvis der er en i den nærhed, der bliver skidt behandlet, tager du gerne kampen for ham eller hende. Du er et menneske, der gerne vil hjælpe de svageste.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Fiskens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn