Horoskop fisk illustration
SPONSORERET indhold

Fisken: Dagens horoskop

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Af:: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
26. feb. 2024 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på alt.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Fisken er dit stjernetegn.

Uge 9: Her er dagens horoskop for Fisken

Mandag 26/2

Hver gang du sætter en grænse og står ved dig selv og det, du har at bidrage med, træner du de to muskler, der hedder integritet og egenomsorg. Denne uge er træningslejr for netop dem.

Tirsdag 27/2

Selvom du sikkert periodevist har enormt svært ved at fornemme præcis hvilke følelser og reaktioner, der har noget med dig at gøre, og hvilke der intet har med dig at gøre, så er der de her dage en særligt god anledning til at øve dig i at blive bedre. Som udgangspunkt er det sikkert fint at minde dig selv om, at andre menneskers følelser og fornemmelser virkelig sjældent har noget med dig at gøre. Svøm udenom så ofte, du kan!

Onsdag 28/2

I dag er der fokus på nye, friske idéer og indspark, der kommer til dig ad uforklarlige veje. Det kræver måske, at du frigiver noget tid til bare at være i dit eget selskab, så du faktisk bemærker, når inspirationen banker på døren.

Torsdag 29/2

De næste par dage kan føles inspirerende og forfriskende samtidig med, at du faktisk har overskud til at fokusere på det, der virkelig betyder noget. Inspiration og dagdrømmeri er to væsensforskellige ting lige nu, og det kan vise sig at være en god ting!

Fredag 1/2

Som optakt til weekenden er der særligt god adgang til de samtaler, der udvider dit perspektiv og viser dig nye, spændende mulige løsninger på problemerne.

Lørdag 2/2

Weekenden kan også vise sig at blive et par dage med et særligt behov for at stå frem med nogle personlige ambitioner og modtage ros og anerkendelse for dit særlige bidrag. Det kan selvfølgelig kræve lidt overvindelse, men stjernerne hepper på dig.

Søndag 3/2

Stå ved alt det, du gerne vil for andre – i dig selv, i dine relationer og i verden ikke mindst! Husk samtidig at al forvandling starter et sted. Tag med andre ord et lille, begyndende men fokuseret skridt i retning af de forandringer, du gerne vil skabe over tid.