Horoskop fisk illustration
Foto: Ditte Breineberg Fisken er et vandtegn.

Horoskop fisk

Fisken: Dagens horoskop

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Fisken er dit stjernetegn.

Uge 38: Her er dagens horoskop for Fisken

Mandag 16/9

Kærlighed og parforhold har gode vilkår i dag. Brug derfor gerne dagen i selskab med den, du elsker. Er du på arbejde, vil dine relationer på jobbet også glide let og ubesværet. Samarbejdet med kollegerne er smidigt og behageligt.

Tirsdag 17/9

I dag får du kvalificeret modstand fra en, der gerne vil gå forrest og stjæle al opmærksomheden. Der kan godt opstå en konkurrencebetonet stemning. Normalt er du ikke én, der har spidse albuer, men måske skulle du være lidt mere egoistisk.

Onsdag 18/9

Du har stor succes på jobbet og i livet generelt i øjeblikket, og det kan godt give anledning til jalousi og konkurrence. Der kan godt være nogen, der vil gøre dig kunsten efter. Tag det som en kompliment og lad dig ikke provokere af det.

Torsdag 19/9

Dagen egner sig til alle former for kommunikation og forhandlinger. Der er mange løse ender, som skal samles og ting, der skal koordineres. Der vil også være mange mennesker, som du skal kontakte, da de ligger inde med vigtige informationer.

Fredag 20/9

På jobbet er der travlt, og chefer har det med at være meget optimistiske – måske også lidt for optimistiske og utålmodige efter din mening. Der kan derfor godt være stor forskel på, hvilke forventninger i har til resultatet og specielt tidshorisonten.

Lørdag 21/9

De aftaler, du laver i dag, kan have en gavnlig effekt på din økonomi. Har du egne bolig, er det måske også værd at undersøge, om du med fordel kan lægge dine lån om. Alle former for investeringer har i hvert fald gode vilkår i øjeblikket.

Søndag 22/9

Et venskab er særligt stærkt i øjeblikket, og er det din partner, kan der være en bestemt interesse eller et projekt, som binder jer sammen og styrker jeres forhold i øjeblikket. Din partner er god til at tage initiativet og sætte skub i tingene.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Fiskens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn