Horoskop fisk illustration
SPONSORERET indhold

Fisken: Dagens horoskop

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Af:: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
08. apr. 2024 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på alt.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Fisken er dit stjernetegn.

Uge 15: Her er dagens horoskop for Fisken

Mandag 8/4

I dag er det nymåne, og den handler om gamle fortællinger og overbevisninger, der pludseligt heales nu. Det er også solformørkelse, som vi ganske vist ikke kan se, men sagtens kan mærke! Formørkelser er underlige og overraskende i energien, så forbered dig på ikke at vide, hvad dagen bringer.

Tirsdag 9/4

Forsøg måske at sætte ord på noget, der fylder i dig i øjeblikket. Husk samtidig, at kommunikationsplaneten Merkur fortsat er retrograd, og på den måde er det ikke sikkert, at du kan trænge igennem med de sætninger og samtaler, du føler, er allervigtigst lige nu. Misforståelser er ikke farlige, de kalder på medfølelse og tålmodighed.

Onsdag 10/4

De næste par dage handler om gode, sunde grænser. Hver gang du sætter en stærk og utvetydig grænse, kommunikerer du til omverdenen, hvad du er villig til at bruge dine kræfter på, og hvad du ikke er. Grænser er på den måde enormt frisættende, fordi du så får energi til at koncentrere om det, der er vigtigst for dig.

Torsdag 11/4

Hvis du mærker et stærkt behov for at ommøblere alle rummene i dit hjem i dag, så tag et øjeblik til at overveje, hvor denne rastløshed kommer fra. Alternativt: Bare gå i gang! Kast dig ud i spontaniteten, som et forfriskende hav af muligheder. Se, hvad der sker.

Fredag 12/4

De næste par dage er sociale og imødekommende, men også besværlige eller udfordrende, fordi Merkur fortsat er retrograd og kan gøre samtaler uklare eller overdrevet udtryksfulde. Husk selvfølgelig, at der er alle mulige andre måder at være social på end ved at sidde ned og tale sammen i timevis.

Lørdag 13/4

Brug gerne dine kræfter på det eller dem, der føles som hjem. Måske har du en masse dejligt havearbejde, der skal ordnes, måske skal du give lidt mere af dig selv til et familiearrangement denne weekend. Det er anledning til at være gavmild og fri af bekymringer.

Søndag 14/4

Sæt ord på noget af det, du gerne vil forandre. Når vi tør formulere de allermest idealistiske ambitioner, bevæger de sig skridt for skridt tættere på virkeligheden.