Horoskop fisk illustration
Foto: Ditte Breineberg Fisken er et vandtegn.

Horoskop fisk

Fisken: Dagens horoskop

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Fisken er dit stjernetegn.

Uge 3: Her er dagens horoskop for Fisken

Mandag 13/1

Kærlighedsplaneten Venus træder ind i dit tegn og forsøder dit liv. Du føler dig godt tilpas og mere feminin end ellers. Dit kærlighedsliv er også bedre end sædvanligt, og du får masser af opmærksomhed.

Tirsdag 14/1

Energiniveauet er over middel, og ugen egner sig godt til at sætte nye initiativer i søen. Du må dog forberede dig på, at der vil være nogle udfordringer i et fælles projekt. Dog ser det ud til, at der langt om længe findes en løsning.

Onsdag 15/1

Der er masser af romantik og ømhed i luften i dag. Du og din partner er også gode til at finde hinanden følelsesmæssigt. Du er generelt også god til at fornemme stemningerne omkring dig. Er der én, der er ked af det, mærker du det straks.

Torsdag 16/1

I dag har du brug for at trække dig tilbage til dit eget univers. Yoga kan være med til at skabe en god balance mellem krop og sind. Men det kan også bare være, at du vil arbejde i et lokale, hvor der ikke er andre, der kan forstyrre dig.

Fredag 17/1

Det bliver en dag, hvor du kommer mere rundt end i går. Der er nogle ting og opgaver, der skal koordineres, og som kræver, at du taler med mange forskellige mennesker i dag. Eftermiddagen og aftenen kan godt få et eksotisk skær.

Lørdag 18/1

Du er særdeles hjælpsom over for andre mennesker i dag, og du er god til at fornemme modpartens behov. Du tilpasser dig dog for meget og glemmer dine egne behov. Måske skal du øve dig i at sige det lille ord ”nej”.

Søndag 19/1

Det bliver en dag uden de store begivenheder eller overraskelser. Nyd en helt almindelig og stille søndag. Du er også inde i en periode, hvor du er knapt så aktiv, som du plejer at være. Det kan til gengæld gå lidt ud over figuren.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Fiskens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn