Horoskop fisk illustration
SPONSORERET indhold

Fisken: Dagens horoskop

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Af: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
20. mar. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Fisken er dit stjernetegn.

Uge 12: Her er dagens horoskop for Fisken

Mandag 20/3

Ugen starter drømmende og udflydende. Det føles genkendeligt og dejligt for dig, og fordi folk ikke farer afsted, er flere faktisk villige til at lytte til dine spændende perspektiver i dag.

Tirsdag 21/3

Nymånen i dag kalder på jordforbindelse og autenticitet for dig. Placér fødderne solidt på jorden, og mærk, hvordan forårets saft og kraft kan suges ind i kroppen, så du kan stråle og strutte med hele dit væsen.

Onsdag 22/3

Hvad skal du bruge din opmærksomhed på i dag? Og hvad skal du lade andre tage dig af? Bliv ved med at stille dig selv disse spørgsmål dagen igennem, og mærk, hvor skønt det er ikke at tage ejerskab over en masse følelser eller en masse arbejdsopgaver, der slet ikke er dine.

Torsdag 23/3

Selv om ugen startede ud i et langsomt og drømmende gear, så har du sikkert nået en helt masse alligevel. Sådan er foråret altid både hurtigt og trægt, som en dans mellem det, der er viljestærkt og udadvendt på de ene side og døsigt og ugideligt på den anden.

Fredag 24/3

I dag er god til sunde pauser, gåture i naturen og mild urtete. Pas på dig selv og dem, du holder af, ved at skrue ned for ord og gøremål og op for langsom sanselighed.

Lørdag 25/3

Lad det, du bruger dine kræfter på i dag, have en igangsættende og nysgerrig energi. Hvad end det er praktiske gøremål eller spændende samtaler, så se, om du kan bringe den her friskhed og lyst til forvandling med ind, der hvor du er.

Søndag 26/3

I dag er god til sjove samtaler og flirtende dates. Der er både plads til de sjove og seriøse emner, og du er både udtryksfuld og modig i din måde at dele dig selv på.