Horoskop fisk illustration
Foto: Ditte Breineberg Fisken er et vandtegn.

Horoskop fisk

Fisken: Dagens horoskop

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Fisken er dit stjernetegn.

Uge 15: Her er dagens horoskop for Fisken

Mandag 12/4

Dine mange drømme kræver flere penge, end du har lige nu. Læg et budget, der rækker længere ud i fremtiden, end bare denne uge. Er der en idé, der skal sælges, har du gode muligheder for succes. Du er god til at sælge dine idéer.

Tirsdag 13/4

Din intuition er veludviklet, og du fornemmer nemt stemningerne omkring dig. I de fleste tilfælde er det en fordel, men ind i mellem kan det også være belastende. Du må finde et isoleret sted, når du er fyldt op af indtryk fra andre.

Onsdag 14/4

På hjemmefronten må du forberede dig på at bruge meget energi på håndværksmæssige ting, men det kan blive svært at nå det hele. Ring efter professionelle, eller vent til weekenden, hvor der er bedre tid. Det er småting, men det forstyrrer dine daglige rutiner.

Torsdag 15/4

Du er i dit kreative hjørne, og dagen egner sig til alle former for aktiviteter, hvor du eksperimenterer og leger dig frem. Du bryder dig ikke om stramme regler og alt for snævre rammer, og du vil også gerne sætte dit helt eget fingeraftryk på tingene.

Fredag 16/4

Har du børn, kan det blive nødvendigt at sætte dig lidt mere igennem end ellers. Du er måske lidt for eftergivende i øjeblikket. Det kan blive nødvendigt at afstemme forventningerne til regler og ansvar derhjemme.

Lørdag 17/4

Der er masser af praktiske opgaver, der venter på dig derhjemme. Derfor skal du næppe regne med en afslappet weekend. Du må smøge ærmerne op og tage fat. Der kan også være en del korrespondance, der skal laves.

Søndag 18/4

Du er glad og optimistisk, og du ser positivt på fremtiden. Du har mange muligheder for at udvikle din karriere, og det er vigtigt for dig, at du arbejder med noget, der gør dig glad. Har man en optimistisk indstilling, går tingene som regel meget lettere – så fortsæt den gode stil.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Fiskens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn