TILMELD DIG AFD’s KVINDELØB SENEST D. 31. MARTS FOR KUN 239,-

Horoskop fisk illustration
Foto: Ditte Breineberg Fisken er et vandtegn.

Horoskop fisk

Fisken: Dagens horoskop

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Fisken er dit stjernetegn.

Uge 12: Her er dagens horoskop for Fisken

Mandag 18/3

Du har fokus på dine personlige værdier i øjeblikket. I dag har du et stort ønske om at blive bedre til at planlægge og prioritere. Du har nemlig så mange bolde i luften, at det kan blive svært at nå det hele. Du bør vælge noget fra.

Tirsdag 19/3

Du er meget målrettet i dag, og er der mange løse ender, får du dem samlet. Du kommer hele tiden på nye idéer, da du har en fantastisk evne til at tænke i nye og anderledes baner – men kunsten er at vælge de bedste og lade resten være.

Onsdag 20/3

Når det gælder kærligheden, er du lidt hemmelighedsfuld i dag. Måske er der tale om en beundring på afstand, hvor du gerne vil holde dine følelser helt for dig selv – i hvert fald indtil du ved, om de er gengældte. Det giver hverdagen en ekstra dimension.

Torsdag 21/3

Du kan godt være lidt hård i din tone i dag. Du har en særlig trang til at provokere lidt med dine udtalelser i øjeblikket, og får du ingen reaktion, skruer du bare op for retorikken på den negative måde. Prøv i stedet med en mere konstruktiv dialog.

Fredag 22/3

En chef er meget optimistisk og måske lidt for meget set med dine øjne. Men du har svært ved at komme med modargumenter, der er skarpe nok. Du må gå tilbage til arbejdsbordet og finde flere detaljer frem, hvis du skal underbygge dine argumenter bedre.

Lørdag 23/3

Du har brug for at samle tankerne, men det kan være svært, hvis der er for meget uro omkring dig. Du må finde et roligt sted, hvor du kan være dig selv, eller du må ud i naturen, hvor der er højt til loftet, og ingen der siger dig imod.

Søndag 24/3

Du er særdeles sensitiv i dag, og du fornemmer enhver mislyd omkring dig. Du er nødt til at lukke lidt af – ellers bliver dit sanseapparat overbelastet. Der er lidt for mange mennesker, der læsser deres problemer af på dig.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Fiskens årshoroskop