Horoskop fisk illustration
Foto: Ditte Breineberg Fisken er et vandtegn.

Horoskop fisk

Fisken: Dagens horoskop

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Fisken er dit stjernetegn.

Uge 9: Her er dagens horoskop for Fisken

Mandag 24/2

Du udstråler masser af overskud og vitalitet, men der kan være en risiko for, at du ikke mærker, når energien er brugt op. Giv derfor plads i kalenderen til ro og fordybelse, hvor du kan være alene med dine tanker. Brug aftenen for dig selv.

Tirsdag 25/2

Når det gælder økonomien, er indtjeningen rigtig god, men da dit forbrug er lige så højt, er der desværre ikke det store overskud på kontoen. Vær lidt mere fornuftig med dine penge. Du er måske også lidt for god til at hjælpe andre.

Onsdag 26/2

Selv en temmelig genert Fisk kan sole sig i lidt scenelys i dag. Dit mod er større, end det plejer at være, så du kommer let til at stå i forreste række. Det er ikke fordi, du nyder at være i centrum, men mest fordi situationen kræver det.

Torsdag 27/2

Du bruger meget energi i et bestemt projekt eller fællesskab i øjeblikket, men hvis du ikke skal stå med det hele selv, skal du blive bedre til at uddelegere. Det startede som et lille projekt, men det har vokset sig stort, og du kan ikke overkomme det hele selv.

Fredag 28/2

Du har lyst til luksus, og dit forbrug ligger i den høje ende. I øjeblikket er der overskud på kontoen, men hvis forbruget fortsætter med samme hastighed, kan det hurtigt ændre sig. Men det er fredag, og det er nok mest sandsynligt, at du lader dig friste.

Lørdag 29/2

Din energi er helt i top, og du udstråler overskud og vitalitet. Du kan lide at brug din krop og dine ressourcer til det yderste i dag. Du skal helst kunne mærke, at det er lidt hårdt. Hvis du dyrker sport, kan der dog være en tendens til, at du ikke er så vedholdende.

Søndag 1/3

Om formiddagen har du en del ærinder, du skal have klaret, men eftermiddagen og aftenen bruger du derhjemme. Du bruger meget energi i et socialt fællesskab i øjeblikket, og derfor har du brug for et pusterum i dag.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Fiskens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn