SIDSTE CHANCE – KOM MED TIL DANMARKS HYGGELIGSTE KVINDELØB

Horoskop fisk illustration
Foto: Ditte Breineberg Fisken er et vandtegn.

Horoskop fisk

Fisken: Dagens horoskop

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Fisken er dit stjernetegn.

Uge 21: Her er dagens horoskop for Fisken

Mandag 20/5

Du er særdeles sensitiv og mærker omgående, hvis stemningen omkring dig skifter. Det vil derfor være en god ide at trække dig tilbage og finde et roligt sted ind i mellem. Ellers kan du godt blive overbelastet med indtryk fra dine omgivelser.

Tirsdag 21/5

Der er lagt op til samarbejde og fællesskaber i dag, men forvent ikke, at det glider helt uproblematisk. Alle har deres stive regler med sig, og det kan blive svært at finde et sted at mødes. Det eneste, der hjælper, er at gå meget struktureret til værks.

Onsdag 22/5

Selv om du tager arbejdet med hjem, får du næppe ro og fred. Der kommer og går hele tiden mennesker ud og ind af dit hjem. Eftermiddagen og aftenen egner sig godt til at få brugt kroppen. Find ned i det nærmeste Fitnesscenter og få brændt noget energi af.

Torsdag 23/5

Mangler du viden inden for et bestemt emne, skal du blot bruge dit sociale netværk. Her vil du hurtigt kunne hente de informationer, du har brug for. Du er fantastisk god til at bruge din viden og dine informationer på en ny og anderledes måde.

Fredag 24/5

Inviter naboen ind på lidt god mad og en lang snak. Dine naboer er sikkert leveringsdygtige i de seneste nyheder fra lokalområdet. Der sker nemlig meget i dit nærområde i øjeblikket, og det er vigtigt for dig at være velinformeret.

Lørdag 25/5

Selv om du har fart på din karriere, er det de nære forhold, der optager dig mest i øjeblikket. Du nyder derfor at bruge weekenden sammen med familie og gode venner. En festlig sammenkomst tager meget af din energi, men gør det noget, hvis bare det er sjovt?

Søndag 26/5

Efter lørdagens strabadser er det tid til at slappe af og nyde den sidste fridag, inden næste uge begynder. Start dagen langsomt og tillad dig selv at være doven. Din partner er godt tilfreds med situationen og udsigten til lidt dovenskab hele dagen.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Fiskens årshoroskop