Horoskop fisk illustration
SPONSORERET indhold

Fisken: Dagens horoskop

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Af: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
02. okt. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Fisken er dit stjernetegn.

Uge 40: Her er dagens horoskop for Fisken

Mandag 2/10

Skriv alle dine mange gode, originale idéer ned – men husk også at lægge en handlingsplan. Det er dejligt og inspirerende at brainstorme, men hvad er det værd, hvis du ikke også finder måder at give idéerne form?

Tirsdag 3/10

Måske oplever du at have et særligt behov for at være derhjemme eller i hvert fald holde ekstra godt fast i nogle af de vaner og rutiner, der giver dig tryghed lige nu. Nogle af disse vaner og rytmer er sikkert både sunde og omsorgsfulde, og derfor vigtige at fastholde. Men nogle af dem trænger helt sikkert også en upgrade, og det handler denne uge også om!

Onsdag 4/10

Hvilke gamle, slidte overbevisninger eller uvaner eller skyldfornemmelser bobler op de her dage? Se deres ankomst som en anledning til forvandling. Gør, hvad du kan for at blive færdig med dem nu, eller i hvert fald give dem en mere omsorgsfuld og mindre kontrolsyg form.

Torsdag 5/10

Sæt tid af til de dybe samtaler de næste par uger – ikke kun de indadvendte, kontemplative stunder, som du har med dig selv, men også de egentlige samtaler, med de mennesker, du holder af. Insistér på at komme til bunds i nogle af de mere besværlige emner.

Fredag 6/10

Måske kunne man tro, at evnen til at forhandle sine grænser og behov er et sympatisk og imødekommende karaktertræk. Det kan det være, men der er også tidspunkter, hvor dine personlige grænser og behov ikke er emner til forhandling men simpelthen bare ting, der skal respekteres og ikke sættes spørgsmålstegn ved. Det hedder selvrespekt, og det er godt at huske på i dag.

Lørdag 7/10

Hvis denne uge også har bragt frustrationer eller misforståelser med sig, da kan i dag virkelig lande på et tørt sted. Giv dig selv lov til at dagdrømme dagen lang, som en særligt magisk og egentligt afstressende tilstand, hvor du ikke skal bekymre dig om alle mulige andre menneskers dagsorden.

Søndag 8/10

I dag er særligt god til at give og modtage komplimenter. Lad nogen rose dig, og modtag det med åbne arme. Det er også en dejlig dag til at få lidt styr på hverdagen, måske food-preppe til ugen, eller få pudset de vinduer.