Horoskop fisk illustration
Foto: Getty Images | Fisken er et vandtegn.
ALT for damerne

Horoskop fisk

Fisken: Dagens horoskop

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Af 08.jan.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Fisken er dit stjernetegn.

Uge 16: Her er dagens horoskop for Fisken

Mandag 16/4
Sig pænt goddag til kærlighedsplaneten Venus. Den står stærkt i dit tegn, og du føler dig mere feminin end længe, og det er med til at give dig stor opmærksomhed, især fra det modsatte køn.

Tirsdag 17/4
Du føler dig særdeles sensitiv og sårbar – og der skal ikke meget til, før du bliver berørt af stemningerne fra dine omgivelser. Forsøg ikke at skjule det – det er en smuk egenskab.

Onsdag 18/4
Det er forår nu, og du nyder det i fulde drag. Alting trives og gror, både hos dig og ude i naturen, så der er en naturlig, optimistisk stemning omkring dig.

Torsdag 19/4
Det er det lange seje træk, der virker i dag. Ring efter vennerne, hvis du har brug for hjælp – de giver gerne en hånd med.

Fredag 20/4
Der kan dukke oplysninger op, der har med din økonomi at gøre. Du har ikke uanede økonomiske reserver, så det er nok nu, du skal underkaste budgettet et serviceeftersyn.

Lørdag 21/4
De kommende dage egner sig særdeles godt til alle former for kreativ kommunikation – og du er i stand til at udtrykke dig meget fantasifuldt.

Søndag 22/4
Det er mere følelserne end logikken og fornuften, der styrer dig i dag. Uretfærdigheder kan få dig op af stolen og ud af starthullerne.

Se alle horoskoper her

Læs Fiskens årshoroskop


Henter...