Horoskop fisk illustration
Foto: Ditte Breineberg Fisken er et vandtegn.

Horoskop fisk

Fisken: Dagens horoskop

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Fisken er dit stjernetegn.

Uge 22: Her er dagens horoskop for Fisken

Mandag 25/5

I øjeblikket har du opmærksomheden rettet mod dit privatliv og dit nære miljø. Du har en stærk trang til at gøre noget ekstra ud af dit hjem og din bolig. Ugen egner sig derfor godt til at påbegynde nye spændende projekter derhjemme.

Tirsdag 26/5

Du forsøger at få skik på dit hjem og din bolig, men det kræver mere fokus og en holdbar plan. Vær realistisk i stedet for at ville det hele på en gang. Du har evnen til at organisere og planlægge. Det er bare et spørgsmål om at gøre det.

Onsdag 27/5

Du er meget sensitiv og følsom i dag. Du suger alle indtryk til dig, og du har svært ved at sortere noget fra. Du har derfor brug for at trække dig lidt tilbage. Når du har fri, har du derfor mest lyst til at være derhjemme. Du har brug for at bearbejde dagens indtryk.

Torsdag 28/5

Du har lyst til at forkæle dig selv lidt. Det kan derfor godt blive en dyr dag, hvor du bruger lidt flere penge på dig selv, end du egentlig har råd til. Men i stedet for at have dårlig samvittighed bør du nyde det. Du er sjældent meget egoistisk, og du tænker ofte på andre før dig selv.

Fredag 29/5

Der er nogle vigtige aftaler omkring din karriere, som skal på plads i dag. Det vil med stor sikkerhed falde ud til din fordel. Du har haft mange muligheder i den sidste tid, og derfor har det været svært at vælge, men det ser ud til at blive et godt og langt samarbejde.

Lørdag 30/5

Pas på, at du ikke kaster dig hovedløst ud i noget, som du ikke kan færdiggøre. Læg en plan og undersøg tingene grundigt, inden du går i gang. Der er en tendens til, at du handler, før du får tænkt, og så står du tilbage med nogle ufærdige ting.

Søndag 31/5

Nyd søndagen med dine børn. Hvis du ikke selv har børn, er der sikkert nogle i familien, som gerne vil låne dig deres for en enkelt dag. Dagen egner sig rigtig godt til fysiske aktiviteter, hvor du folder dit indre barn ud. Det er tilladt at være fjollet og barnlig i dag.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Fiskens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn