Horoskop fisk illustration
Foto: Ditte Breineberg Fisken er et vandtegn.

Horoskop fisk

Fisken: Dagens horoskop

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Fisken er dit stjernetegn.

Uge 8: Her er dagens horoskop for Fisken

Mandag 18/2

Du har en ganske særlig udstråling i dag. Du har en naturlig autoritet, som vækker opmærksomhed, og andre lytter interesseret til det, du siger og ved. De første dage er særdeles velegnede til alle former for fysiske aktiviteter.

Tirsdag 19/2

Normalt kan du godt være lidt reserveret, men i øjeblikket viser du lidt mere af dig selv. Der kan dog være en tendens til, at du er lidt for skarp i dit tonefald. Husk at ord også godt kan være et stærkt våben. Tænk før du taler.

Onsdag 20/2

Du får den ene gode idé efter den anden, men hvem skal gribe alle dine bolde? Det kan blive nødvendigt at prioritere og finde de bedste og gemme de andre til senere. Det kan også blive svært at sælge idéerne til andre, da det er meget nyt og anderledes, dét du kommer med.

Torsdag 21/2

På jobbet har du mange muligheder for at opnå den succes, du higer efter. Og lige nu har du den energi og personlige udstråling til at udnytte potentialet. Af natur er du et beskedent menneske, der hellere træder tilbage og lader andre stå i rampelyset – men nu er det din tur.

Fredag 22/2

Du kan se frem til en stille fredag, hvor du har det bedst med at arbejde alene og fordybe dig i tingene. Du har også en fremragende evne til at mærke om det, du laver, er rigtigt eller forkert. Der er ingen mellemregninger, men du bruger din stærke mavefornemmelse.

Lørdag 23/2

En fra vennekredsen kan få dit hjerte til at banke lidt ekstra i dag. Om det bliver til mere, må tiden vise, men det gøre lørdagen lidt sjovere. Det kan også være en veninde, der introducere dig for en helt særlig person, som vækker nogle dybe følelser hos dig.

Søndag 24/2

Det bliver en søndag, hvor du har brug for at komme ud af dit lokale domæne. Du har brug for at udvide din horisont og få luft under vingerne. En lang gå- eller løbetur i naturen vil være godt for både krop og sjæl. Men en kulturel oplevelse fx en god koncert vil også være en god måde at afslutte weekenden på.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Fiskens årshoroskop