Horoskop fisk illustration

Foto: Ditte Breineberg Fisken er et vandtegn.

Horoskop fisk

Fisken: Dagens horoskop

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Fisken er dit stjernetegn.

Uge 48: Her er dagens horoskop for Fisken

Mandag 29/11

Du er målrettet og struktureret i øjeblikket, og du overlader ikke meget til tilfældighederne. Dagen egner sig godt til at lægge planer for fremtiden. Dog er der nogle detaljer, du er nødt til at få på plads, inden du kan komme videre.

Tirsdag 30/11

Du går ind i en periode, hvor du vil udvide dit netværk og din vennekreds betragteligt. Det betyder, at du vil komme i forbindelse med mange spændende mennesker, der har en anden baggrund end din egen. Det er også nogen, du kan lære noget af.

Onsdag 1/12

Gennem dit netværk eller et interessefællesskab opbygger du nogle stærke venskaber i øjeblikket – også venskaber, som kan betyde noget for din karriere. Du kan også opnå økonomiske fordele og hjælp gennem andre.

Torsdag 2/12

Du er meget følsom og sensitiv i dag, og da du er omgivet af mange mennesker, kan det godt blive for meget til sidst. Prøv at afsætte noget tid for dig selv, så du får tid til at fordøje de mange indtryk. Du suger nærmest alle indtryk til dig som en svamp i dag.

Fredag 3/12

Du kan se frem til en forholdsvis stille fredag, og om eftermiddagen har du lyst til at forkæle dig selv. Du gider ikke være så social, som du har været i de foregående dage. Du trænger mere til ro og ikke mindst weekend.

Lørdag 4/12

Hvis din karriere trænger til et løft, så se dig om blandt dine nye venskaber om ikke du skulle kunne drage nytte af, at din vennekreds vokser betydeligt for tiden. Du har rigtig gode muligheder for at drage nytte fra dit store netværk i øjeblikket.

Søndag 5/12

Du kan få meget ud af en spændende samtale i dag. Nogen i den omgangskreds får dig til at se tingene på en helt anden måde. Det er godt at få vendt og drejet tingene med andre. Der kommer flere vinkler og nuancer på.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Fiskens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn