Horoskop fisk illustration
Foto: Ditte Breineberg Fisken er et vandtegn.

Horoskop fisk

Fisken: Dagens horoskop

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Fisken er dit stjernetegn.

Uge 14: Her er dagens horoskop for Fisken

Mandag 30/3

Din måde at tænke og udtrykke dig på ændrer sig i disse dage. Normalt er du lidt forsigtig, men i øjeblikket har du lyst til at skære tingene lidt skarpere op og udtrykke dig på en måde, der kan skabe stærke reaktioner. Du kan godt lide at provokere en smule.

Tirsdag 31/3

Dit ellers blide og venlige væsen hjælper ikke på stemningen derhjemme. Et mandligt familiemedlem vil gerne diskutere, og det kan godt give lidt uro i de hjemlige omgivelser. Selv om du er venlig, taler du ikke nogen efter munden i øjeblikket.

Onsdag 1/4

Du er mild og venlig, men alligevel udstråler du en vis styrke, som andre har stor respekt for. Du behøver derfor ikke være hverken skrap eller hård for at komme igennem til andre. Det er de små virkemidler, der virker for dig i øjeblikket.

Torsdag 2/4

Det bliver en uge med stor fokus på dine personlige værdier. Det kan være i forbindelse med en politisk organisation eller et andet interessefællesskab, som udvikler sig i en spændende retning, og som får dig til at tænke over, hvad du prioriterer, og hvad der gør dig glad.

Fredag 3/4

Du har behov for at udfolde dig kreativt. Brug dagen sammen med børn eller unge mennesker, der ikke lader sig begrænse af rammer og regler. Der er mange måder at være kreativ på. Lad fantasien og tilfældighederne råde.

Lørdag 4/4

Du er god til at få andre mennesker til at følge dig, og du er god til at lytte og sætte dig i andre menneskers sted. Når det gælder kærligheden, foretrækker du de stille stunder derhjemme. Nyd dagen sammen med den, du elsker.

Søndag 5/4

Du kan se frem til en fredelig søndag, hvor der er plads til at pleje kærligheden. Du får masser af opmærksomhed fra din partner i øjeblikket, og du nyder det i fulde drag. Der er lagt op til nogle kærlige og gode samtaler.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Fiskens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn