Horoskop fisk illustration
Foto: Ditte Breineberg Fisken er et vandtegn.

Horoskop fisk

Fisken: Dagens horoskop

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Fisken er dit stjernetegn.

Uge 30: Her er dagens horoskop for Fisken

Mandag 22/7

Opmærksomheden drejer sig væk fra det fornøjelige og hen mod de daglige rutiner i disse dage. Kedeligt behøver det nu ikke blive af den grund. Der er en dynamik og energi på jobbet, der driver dig og dine kolleger frem.

Tirsdag 23/7

Du har store ambitioner, men inden du kan læne dig tilbage og nyde resultatet, kræver det, at du smøger ærmerne op og tager fat på nogle praktiske opgaver. Det er dog ikke et problem, da din motivation og vilje er stor.

Onsdag 24/7

Kritik fra dine omgivelser skyldes, at I ikke er tunet ind på den samme frekvens, så I taler forbi hinanden. Din kreativitet tager afsæt i det overordnede, mens din modpart er helt nede i detaljerne.

Torsdag 25/7

Når der er travlt på jobbet, hjælper det med humor og godt humør – og det er der heldigvis masser af på jobbet i dag. Der er ingen lette veje til målet andet end at tage fat og få tingene gjort. Derfor betyder det meget, at alle hjælper til.

Fredag 26/7

Der er en del kommunikation, der skal ordnes i dag. Du bruger derfor det meste af dagen på at få svaret på alle de mails, du ikke har nået i ugens løb. Du vil gerne havde ryddet din indbakke, inden du holder weekend.

Lørdag 27/7

Du har det bedst i dine vante omgivelser i dag. Start derfor dagen langsomt og giv dig god til at nyde morgenkaffen derhjemme. Det har været en hektisk uge med stor travlhed på jobbet, og derfor har du brug for at sænke tempoet i dag.

Søndag 28/7

Du nyder at fordybe dig i nogle praktiske opgaver i dag. Det kan være alt fra at få ryddet op i skuffer og skabe til at lave en ny og sundere madplan for den kommende uge. Du kan se frem til en stille søndag, hvor du hygger dig med de små detaljer i hverdagen.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Fiskens årshoroskop