Horoskop fisk illustration
SPONSORERET indhold

Fisken: Dagens horoskop

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Af: Marina Elkhøj Foto: Tikkie Elsøe
05. dec. 2022 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Fisken er dit stjernetegn.

Uge 49: Her er dagens horoskop for Fisken

Mandag 5/12

Din stærke psyke og dine gode kommunikationsevner får du brug for, når du seriøst og målrettet forsøger at fremme din egen sag og forbedre din plads i hierarkiet. Du er meget ambitiøs, og du arbejder gerne hårdt og længe for at opnå synlige resultater.

Tirsdag 6/12

Du må være god til at sætte grænser i dag. Andre mennesker er gode til at få deres vilje, hvis du ikke passer på. Lån ikke penge ud til nogle eller noget, med mindre du er parat til at undvære dem helt. Det er nemlig ikke sikkert, at du får dem tilbage igen.

Onsdag 7/12

Du kan se frem til en hyggelig dag på jobbet, hvor du nyder fællesskabet og samværet med venner og kolleger. Kunst og kreative aktiviteter kan meget vel være den interesse, der bringer jer sammen. Sociale aktiviteter på jobbet giver et godt arbejdsklima på længere sigt.

Torsdag 8/12

Du har fokus på fremtiden, og du er allerede trådt ind i det nye år – i hvert fald i dine tanker. Brug gerne dagen på at lægge planer, der rækker ind i det nye år. Husk dog at være realistisk. Din vilje fejler ikke noget, men din energi skal kunne følge med.

Fredag 9/12

Der er brug for dine sproglige færdigheder i dag, og måske går dine arbejdsområder ud over Danmarks grænser. Der arbejdes på tværs af organisationer og eventuelt også landegrænser. Det er bestemt ikke kedeligt på jobbet i øjeblikket.

Lørdag 10/12

Du er lidt ekstra følsom og sensitiv i dag, og din lunte er lidt kort. Det er din tålmodighed, der bliver sat på en prøve, da du har så mange planer. Du er nødt til at væbne dig med tålmodighed. Dine idéer har godt af at modne.

Søndag 11/12

Dagen egner sig godt til selvforkælelse. Du har brug for en dag, hvor du kan sove længe og indhente den forsømte søvn. Ellers egner dagen sig godt til yoga eller anden motion, hvor du styrker din krop og får styr på dit åndedræt.