Horoskop fisk illustration
SPONSORERET indhold

Fisken: Dagens horoskop

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Af: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
27. mar. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Fisken er dit stjernetegn.

Uge 13: Her er dagens horoskop for Fisken

Mandag 27/3

Ugen begynder i et praktisk og arbejdsomt gear, som samtidig giver dig plads til at drømme. Du har rygrad nok til at sige til og fra på udfordringer og projekter, og de giver dig overskud til faktisk at klare det, der skal klares. Hvor sejt!

Tirsdag 28/3

I dag er det særligt nemt for dig at være tydelig og engageret. Mærk, hvor dejligt det er at lade din voksende selvrespekt komme til udtryk gennem gode grænser og stor entusiasme. Hver gang du siger tydeligt fra over for noget, der ikke er dit, siger du faktisk tydeligt ja til dig selv.

Onsdag 29/3

Midten af ugen er praktisk og jordnær. Giv omsorg og nærvær til de projekter, du gerne vil have til at vokse og gro.

Torsdag 30/3

I dag er særligt god til vigtige og dybdegående samtaler. Vær konkret og afgrænset så ofte du kan. Der er mere behov for fokuseret autenticitet end store, udflydende drømme lige nu.

Fredag 31/3

Hele weekenden står i et udtryksfuldt og glædesfyldt tegn. Det bedste råd er ikke at gå overbord hverken med drinks eller sociale forpligtelser. Igen: husk, at du er inde i en langstrakt fase, hvor du øver dig i at mærke dine grænser indefra.

Lørdag 1/4

Vær legesyg og engageret frem for udflydende og ufokuseret. Tænk på nogle af de ting, du elskede at lave som barn, og gør mere af de ting. Eller lad børnene i din familie tage styringen i dag, det må godt blive kaotisk så længe det er sjovt!

Søndag 2/4

I dag er god til nærvær og gensidighed. Måske har du brug for at forventningsafstemme med en kæreste eller en du dater, eller måske er der bare brug for at klare nogle praktiske gøremål sammen. Sig dine behov og længsler højt, og bed om det, du har brug for.