Kom med til årets fedeste danse-event i København! Klik her

Horoskop fisk illustration
Foto: Ditte Breineberg Fisken er et vandtegn.

Horoskop fisk

Fisken: Dagens horoskop

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Fisken er dit stjernetegn.

Uge 42: Her er dagens horoskop for Fisken

Mandag 15/10

Det er arbejdet, der fylder din dag og de kommende dage også. Heldigvis er du ladet op med både energi og mental styrke, så du er helt rolig ved de udfordringer, arbejdsopgaverne giver dig.

Tirsdag 16/10

Find din kreative og barnlige side frem. Dagen egner sig godt til alle former for kreative aktiviteter, hvor man ikke tager tingene så højtideligt.

Onsdag 17/10

Prøv ikke at planlæg for meget i dag. Det bliver en dag uden så meget rytme og forudsigelighed, men det har vel også sin charme.

Torsdag 18/10

Du er nysgerrig, og du har udlængsel, så derfor påbegynder du måske en uddannelse, eller du tager på en spændende rejse.

Fredag 19/10

Hvis du trænger til kærlighed generelt eller mere intense oplevelser i dit parforhold, så kan du regne med, at både kærlighed og parforhold i denne periode trives bedst væk fra hverdagens trivialiteter.

Lørdag 20/10

I dag starter en periode med plads til lidt mere fest og farver. Det passer dig godt, så også humøret får en tak opad, det bliver næsten overstadigt godt.

Søndag 21/10

Du har en god fornemmelse for, hvad din partner har brug for. Det gør dig til en god hjælp og et godt selskab.

Se alle horoskoper her

Læs Fiskens årshoroskop