Horoskop fisk illustration

Foto: Ditte Breineberg Fisken er et vandtegn.

Horoskop fisk

Fisken: Dagens horoskop

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Fisken er dit stjernetegn.

Uge 25: Her er dagens horoskop for Fisken

Mandag 21/6

I dag helliger du dig til dit hjem og din familie. Hvis du ikke har en fridag, vil dagen egne sig godt til at arbejde hjemmefra. Du føler dig bedst tilpas i dine vante omgivelser. Det er først hen ad aftenen, at du har lyst til at få lidt luft under vingerne.

Tirsdag 22/6

Du har brug for en dag, hvor du vender blikket indad. Du har brug for at trække dig tilbage fra det sociale liv og lægge en plan for, hvordan du kan få mere tid til dig selv og leve et sundere liv. Din kalender er fyldt, men du er nødt til at skabe plads til, at du kan være dig selv.

Onsdag 23/6

Hvis du skal ændre på dine vaner i dag, er du nødt til at ændre på dine værdier samtidig. Lav en liste over din prioriteringer. Det kan hjælpe dig til at få en lettere og sundere hverdag. Det svinger lidt for meget, og når det gælder mad, kan du hurtigt komme på afveje uden en plan.

Torsdag 24/6

Har du børn, kan du se frem til en dejlig dag, hvor du nyder din rolle som forælder. Du er særlig omsorgsfuld og nyder den nære kontakt, I har sammen i dag. Dagen egner sig også godt til alle former for kreative aktiviteter og til at finde dit eget indre barn frem.

Fredag 25/6

Din kontakt til andre mennesker glider let og ubesværet, og er du single og interesseret i flirt og dating, så er mulighederne rigtig gode her i dag. Er du single, kan du med fordel aftale en sjov bytur med veninderne. Det bliver næppe kedeligt.

Lørdag 26/6

Selv om det er weekend, er der mange praktiske opgaver, der skal ordnes. Der vil derfor ikke blive tid til så meget afslapning. Det kan meget vel være nogle familiemedlemmer, som har brug for en hjælpende hånd til noget praktisk.

Søndag 27/6

Din økonomi svinger meget i øjeblikket, og i dag kan det godt påvirke dit humør i negativ retning. Der er desværre ikke så meget, du kan gøre andet end at forsøge at være mere påpasselig med, hvad du bruger. Der kan være en tendens til at du køber uden at vide, om budgettet kan holde.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Fiskens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn