Horoskop fisk illustration

Foto: Ditte Breineberg Fisken er et vandtegn.

Horoskop fisk

Fisken: Dagens horoskop

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Fisken er dit stjernetegn.

Uge 38: Her er dagens horoskop for Fisken

Mandag 20/9

Kærlighed og parforhold har gode vilkår i dag. Brug derfor gerne dagen i selskab med den, du elsker. Er du på arbejde, vil dine relationer på jobbet også glide let og ubesværet. Samarbejdet med kollegerne er smidigt og behageligt.

Tirsdag 21/9

I dag får du kvalificeret modstand fra en, der gerne vil gå forrest og stjæle alt opmærksomheden. Der kan godt opstå en konkurrencebetonet stemning. Normalt er du ikke én, der har spidse albuer, men måske skulle du være lidt mere egoistisk.

Onsdag 22/9

Du har stor succes på jobbet og i livet generelt i øjeblikket, og det kan godt give anledning til jalousi og konkurrence. Der kan godt være nogen, som vil gøre dig kunsten efter. Tag det som en kompliment, og lad dig ikke provokere af det.

Torsdag 23/9

Dagen egner sig til alle former for kommunikation og forhandlinger. Der er mange løse ender, som skal samles, og ting, der skal koordineres. Der vil også være mange mennesker, som du skal kontakte, da de ligger inde med vigtige informationer.

Fredag 24/9

Kærlighed og parforhold har gode vilkår i dag. Brug derfor dagen i selskab med den, du elsker. De udfordringer, som I har haft i de seneste par måneder, er heldigvis ved at være ovre. Du ser mere optimistisk på kærligheden lige nu.

Lørdag 25/9

De aftaler, du laver i dag, kan have en gavnlig effekt på din økonomi. Har du egen bolig, er det måske også værd at undersøge, om du med fordel kan lægge dine lån om. Alle former for investeringer har i hvert fald gode vilkår i øjeblikket.

Søndag 26/9

Er du single, og vil du gerne finde kærligheden, kan en udlandsrejse være der, hvor du møder den rette. Er du i et fast parforhold, kan I med fordel bruge søndagen på at planlægge en romantisk ferie.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Fiskens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn