Horoskop fisk illustration
Foto: Getty Images | Fisken er et vandtegn.
ALT for damerne

Horoskop fisk

Fisken: Dagens horoskop

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Af 08.jan.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Uge 4: Her er dagens horoskop for Fisken

Mandag 22/1
Det bliver en stille start på ugen, og det ser ud til, at fortsættelsen ikke bliver meget anderledes. Du starter langsomt, og så holder du tempoet. Det er jo alligevel kun dig og dine egne tanker, det drejer sig om.

Tirsdag 23/1
At kunne mærke din krop og de fysiske kræfter, du har, bliver vigtigt for dig i den kommende tid. Det er heller ikke usandsynligt, at du begynder at dyrke mere sport end du ellers har gjort.

Onsdag 24/1
Din energi er ikke den største, så tænk positivt om det, slap af og vent med de fysisk krævende aktiviteter til du føler, at du er klar.

Torsdag 25/1
Kærligheden blomstrer i dag, og det er ikke usandsynligt at den krydser din vej på arbejdet. Og bliver det kun til en lille flirt, sætter det kulør på en ellers kedelig torsdag.

Fredag 26/1
Fællesskab og samarbejde kan være hårdt arbejde i dag. Men det er nødvendigt, og det kræver, at du er udholdende.

Lørdag 27/1
De tanker og ideer, du har tumlet med, ser nu ud til at kunne blive realiseret. Det kræver lidt yderligere konkret planlægning, men så er chancerne også gode.

Søndag 28/1
Du har mange visionære drømme om fremtiden, og hvem ved – måske går de i opfyldelse en gang. Skulle de så ikke gøre det, koster det jo heller ikke noget at drømme.

Se alle horoskoper her

Læs Fiskens årshoroskop


Henter...