Michelle Kristensen: ”Sådan bliver du klar til bikinisæsonen”
SPONSORERET indhold

Michelle Kristensen: ”Sådan bliver du klar til bikinisæsonen”

Michelle Kristensen giver dig tre gode råd - og en lækker opskrift.

Af: Amalie Holm Foto: Amalie Holm og Michala Rosendahl
18. jun. 2015 | Kvindeløb 2018 | ALT for damerne

ALTfordamerne.dk tog en snak med Michelle Kristensen på løbspladsen i Aalborg om, hvordan vi bliver strammet op og klar til bikinisæsonen. Og ifølge eksperten skal der mere end blot løbeture til, hvis de ekstra stride kilo skal smides inden sommerens strandture. Følg Michelle Kristensens tre gode råd, og slip af med de sidste kilo: 

1. Kombiner konditionstræning og styrketræning
- Det kan være svært at finde tid til at træne i en travl hverdag, så det handler om at gøre træningen så effektiv som muligt. Et godt råd er at kombinere konditionstræning med styrketræning, for det giver en langt højere efterforbrænding, end hvis du blot løber en tur.

- Jeg foreslår, at man træner fire gange om ugen. Start med en styrkeøvelse (for eksempel squats) i 30 sekunder og lav derefter en pulsøvelse (for eksempel burpees) i 30 sekunder. Gentag serien tre gange. Vælg derefter to nye øvelser og lav dem tre gange hver. Fortsæt indtil du har lavet 10 øvelser i alt – fem styrkeøvelser og fem pulsøvelser. Det er et nemt og effektivt træningsprogram, og det tager ikke mere end 30 minutter.


2. Erstat rugbrød med broccolibrød
- Danskerne er vilde med brød. Især til frokost vælger mange at spise rugbrød, og det er desværre ikke særligt sundt. Heldigvis findes der et rigtig nemt og lækkert alternativ; nemlig broccolibrød.

Ingredienser
Broccoli
5 æg
2 spsk mandelmel
1 spsk fiberhusk
1 spsk chiafrø
¼ tsk salt

Blend broccoli i en foodprocessor og tilsæt resten af ingredienserne. Bland godt. Lad det stå i 10 minutter og form derefter små boller og læg dem på en bageplade. Lad bollerne bage i 15-20 minutter ved 200 graders varme.

Broccolibrødet kan spises med pålæg og er en perfekt erstatning for rugbrød og franskbrød.


3) Bevar motivationen

- Hvis du vil af med noget fedt, er det allervigtigste, at du ikke giver op og mister motivationen. Lad derfor være med at veje dig! Når man træner og spiser mindre kaloriefattigt, vil man tabe fedt, men man vil øge muskelmassen. Derfor falder ens vægt ikke nødvendigvis – selvom man fedtmæssigt taber sig. Det er utroligt demotiverende at træde op på vægten og se, at tallet er det samme som tidligere, så i stedet for vægten bør man finde målebåndet frem. Mål dig om maven – lige ved navlen – en gang om ugen, og noter resultaterne. På den måde kan du holde øje med, om du får trænet fedtet væk. Det er vigtigt, at du måler dig om morgenen, inden du spiser, og at du er afslappet, når du måler dig.

LÆS OGSÅ: Nu kan du tilmelde dig ALT for damernes Støt Brysterne løb 2015

LÆS OGSÅ: "Jeg havde fuldstændig glemt, hvordan det var at gå"

LÆS OGSÅ: "Jeg var tæt på at give op og acceptere min skæbne"