-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
-
Forsøger en afdød at kontakte dig i dine drømme? Sådan kan du være helt sikker
Andebryst med salat af bolchebede
Skal julebuffeten være sund, så servér de velkendte klassikere med et grønt twist. Prøv for eksempel dette lækre andebryst med smuk salat af bolchebede.
Næringsindhold
- Energi pr. person:238 Kcal
- Fedt:26 %
- Protein:39 %
- Kulhydrat:35 %
4 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 2 små berberiandebryster á 185 g
- Salt og peber
- 1 spsk. honning
- 2 spsk. sojasauce
- 1 spsk. reven ingefær
- 500 g rødbeder og bolchebeder
- ½-1 dl mynteblade
- 1 lille rødløg
- 2 spsk. citronsaft
- 2 tsk. olivenolie
- 20 g pistacienødder
Sådan gør du:
- Sæt ovnen på 200 grader. Krydr andebrysterne med salt og peber, og brun dem på skindsiden i cirka 4 minutter, vend dem, og hæld overskydende fedt fra.
- Pensl andebrysterne med honning, soja og ingefær, og steg dem færdige i oven i cirka 15 minutter.
- Tag dem ud, og lad dem hvile i cirka 5 minutter, før du skærer dem i skiver.
- Riv rødbeden groft, snit bolchebederne fint og bland de to ting med mynte og snittede rødløg.
- Smag til med citronsaft, olivenolie samt salt og peber, og drys salaten med hakkede pistacienødder.
- Servér salaten til anden.