-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Auberginer fyldt med tomater, hvidløg, mynte og pecorino-ost
Denne ret har jeg fået flere gange på Sicilien, og har selv fundet frem til min egen version – med masser af krydderurter, som jo virker stimulerende og indeholder mange mineraler, og hvidløg som er et lille vidundermiddel, der virker kræftforebyggende, smertelindrende, fordøjelsesfremmende og antibakterielt – for blot at nævne nogle af de positive egenskaber.
4
Ingredienser
- 2 auberginer
- 10 tomater hakket
- 3 fed hvidløg finthakket
- 1 stort bundt mynte hakket
- 100 g pecorino-ost revet
- 3 tsk spidskommen
- olivenolie
- havsalt
Sådan laver du opskriften
- Varm ovnen op til 200 grader. Skær aburginerne i halve, og tag indmaden ud med en ske. Hak indmaden fra grøntsagen, og bland det med de resterende ingredienser – smag til med salt. Fyld de halverede auberginer op med det dejlige fyld, og kom dem i oven i ca. 30 min. Pynt med lidt mynteblade, inden du serverer dem.
- TIP:
- Dette er en dejlig sideret til kød og salat.