-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Spidskål med friske majs og skindstegt kyllingebryst
Majs og kylling er en klassisker, og med kål er det super sundt.
4
Ingredienser
- 4 spsk olivenolie
- 4 kyllingebryster med skind
- 2 mellemstore spidskål
- 2 majskolber, friske
- 1 skalotteløg
- 1 fed hvidløg
- 1 dl hønsebouillon
- ½ bundt frisk purløg
- salt og peber
Sådan laver du spidskål med kylling
- Fremgangsmåde:
- Tænd for ovnen på 180C, Sæt en pande over varmen og kom olivenolie på panden når den er varm. Steg kyllingebrysterne med skindsiden nedad, i ca. 8-10 min. Vend kyllingebrysterne om og steg dem på kødsiden, krydder med salt og peber.Fjern først 3-4 yderblade, inden du skærer spidskålen i kvarte.Befri majsen for blade.Læg kål, majs og kyllingebrysterne i et stort, ildfast fad.Snit skalotteløg og hvidløg fint og fordel det ud over grønsager og kylling.Hæld til sidst hønsebouillon i fadet, krydder med salt og peber.Stil fadet i ovne i 20 min. Efter 15 min tages kyllingebrysterne op af fadet og lægges på en tallerken.Tag fadet ud af ovnen, anret kål i bunden, derpå kyllingebryst, snot majsen af kolben og fordel dem over retten. Brug evt. lidt af væden fra fadet som sauce og drys til sidst med finthakket purløg.