-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Bagte marcipankartofler
Julens bedste bagværk
Ca. 24 stk:
250 g ren rå marcipan
80 g flormelis
80 g smuttede mandler
50 g mel
1½ pasteuriseret æggehvide (1 bæger)
1 spsk kaffelikør, se opskrift på marcipanravioli
– eller brug blot espresso.
Pynt:
Annonce
1 spsk stødt kanel
2 spsk kakaopulver
Hak eller riv marcipanen groft, bland de øvrige ingredienser i, og ælt alt sammen. Kom marcipandejen i en frysepose, og læg den ca. 1 time i køleskabet. Derefter trilles dejen til kugler.
Bland kanel med kakaopulver i en kop, rul kuglerne i blandingen, og læg dem på bagepapir på pladen. Bag kartoflerne i en 150 grader varm ovn i 15-20 minutter.
Afkøl på en rist – de bliver faste, når de er blevet kolde.