-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Biscotti med chokolade
Det er nemt selv at bage de kendte, italienske mandelkager, biscotti, der betyder dobbelt bagt. Servér kagerne til en caffè latte eller et glas sød vin.
Ingredienser
- 4-4 ½ dl hvedemel
- 1 tsk salt
- 1 tsk bagepulver
- 2 æg, str L
- 2 dl rørsukker
- 50 g meget finthakkede mandler
- skal af ½ usprøjtet citron
- 200 g hele mandler
- 100 g grofthakket chokolade.
Sådan laver du biscotti:
- Tænd ovnen på 180 grader, og beklæd to bradepander med bagepapir. Bland mel, salt og bagepulver i en skål for sig.
- Pisk æggene og sukkeret i, til blandingen er hvid, luftig og skummende. Vend derefter resten af ingredienserne i. Dejen skal "samles" sammen til en ensartet dej, men ikke røres eller æltes.
- Del dejen i tre dele, og form hvert stykke til en stang på ca. 4 cm bredde. Læg dem på bradepanden. Bag stykkerne i ca. 20 min til de er let lysebrune og hævede.
- Tag dem ud, skru ovnen ned på 100 grader og lad kagerne køle let ned i fem minutters tid, før du skærer dem skråt på tværs til biscottikager på ca. 1 cm tykkelse.
- Læg kagerne tilbage på de to bradepander og bag dem i ovnen i 25-30 min til de er tørre og let lysebrune. Lad dem køle af på en rist før de lægges i en kagedåse.