-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Blomsterbergs brownies
Små lækre delikate brownies.
Kage til 10-15 personer
Ingredienser
- Mette Blomsterbergs brownies
- 140 g god mørk chokolade 70%, gerne Valrhona Guanaja
- 80 g smør
- 80 g sukker
- 3 æg str. M
- 50 g hvedemel, sigtet
- 80 g valnøddekerner, grofthakkede
- 25 g usaltede pistaciekerner, hele.
Sådan laver du Mette Blomsterbergs brownies
- Chokoladen hakkes fint og smeltes sammen med smørret ved meget svag varme.
- Sukker og æg piskes til tyk æggesnaps med en håndmikser, og vend den og chokoladeblandingen forsigtigt sammen til en ensartet dej.
- Rør til sidst sigtet hvedemel og begge slags nødder forsigtigt i dejen.
- For en form, ca. 15x25 cm, med bagepapir på både bund og sider. Fordel dejen heri, og lad den hvile ½ time, inden den bages ved 170 grader 30-35 minutter.
- Afkøles og udskæres i passende stykker.