Sukkerfri brownies med valnødder og marshmallows
En kage uden sukker, men hold dig til ét stykke, hvis du vil holde kalorieregnskabet.
Næringsindhold
-  Energi pr. person:200 Kcal
 
14 stk. sukkerfri brownies
Total:40 minutter
Ingredienser
- 100 g mandler
 - 100 g mørk chokolade 75% eller sukkerfri
 - 100 g Bagesød eller perfect Fit
 - 40 gram kakao
 - ½ tsk. bagepulver
 - 1 tsk vaniljepulver
 - 50 g marshmallows, sukkerfri
 - 60 g valnødder
 - 4 æg
 - 1 dl rapsolie (65 g)
 
Sådan bager du sukkerfrie brownies:
- 1. Blend mandlerne til mandelmel i en foodprocessor eller i en blender. Tilsæt mørk chokolade og blend igen.
 - 2. Hæld blandingen over i en skål og tilsæt Bagesød, kakao, bagepulver og vanilje og rør grundigt.
 - 3. Klip marshmallowsene i små stykker og hak valnødderne groft. Bland dem i de tørre ingredienser.
 - 4. Pisk æg og rapsolie i en skål for sig selv. Tilsæt derefter æggemassen til de tørre ingredienser og rør rundt.
 - 5. Hæld dejen i en lille kageform beklædt med bagepapir.
 - 6. Bages ved 160 grader varmluft ovn i 25-30 min.
 - Prøv også Varm chokolade uden sukkerchok