-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Focaccia med ingefær og rosmarin
Focaccia med et lækkert twist.
1 stor bageplade
Ingredienser
- 4 dl lunkent vand
- 2 tsk tørgær, 8 g
- 2 tsk honning
- 80 g ingefær, skrællet vægt
- 6-8 store kviste rosmarin, svarer til 3-4 store spsk finthakkede blade
- 2 spsk ekstra jomfruolivenolie
- 1½ tsk fint himalayasalt
- ca. 650 g mel
- ½-¾ dl ekstra jomfruolivenolie
- groftkværnet himalayasalt, alternativt Maldon flagesalt
- Sådan gør du: Rør gær og honning ud i vandet, og lad det stå 10 minutter. Skræl ingefæren, og groftriv den. Skyl rosmarin, tag bladene fra stænglerne, og finthak dem. Kom halvdelen af ingefær og rosmarin i dejen, og gem resten, til du former brødet. Bland 2 spsk olie, salt og mel i, og ælt dejen igennem 5-10 minutter, allerhelst på en røremaskine. Tilsæt lidt mere mel, men vær opmærksom på, at dejen skal være klistret. Lad dejen stå 10 minutter, og rør den så kraftigt igennem igen et halvt minuts tid. Dæk skålen til med et fugtigt viskestykke, og lad dejen hæve et par timer til dobbelt størrelse. Smør et stykke bagepapir lagt på en bageplade med lidt af olien. Hæld dejen ud på det, og tryk den ud med masser af olie på hænderne, så den fylder hele bagepladen. Lav små huller rundt omkring i dejen med dine fingre. Fordel resten af ingefæren og rosmarinen på dejen, og sørg for, at især ingefæren er godt fordelt. Dryp med mere olie, og kværn godt med salt henover. Lad dejen hæve en halv time, og bag brødet i en 220 °C varm ovn 15-20 minutter, til brødet er gyldent og færdigbagt, men endelig ikke bagt for meget.