-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Focaccia med krydderurter
Brød med smag er meget velegnet tilbehør til den varme mad, men også i madpakken er det perfekt.
1 stort brød
Ingredienser
- 25 g gær
- 4 dl lunkent vand
- 120 g durumhvedemel
- ca. 450 g hvedemel, gerne italiensk pizzamel
- 1 tsk. salt
- 1 spsk. olivenolie
- Fyld:
- 1 spsk. friskhakket rosmarin
- 1 spsk. frisk timian
- 1 dl friskrevet parmesanost
- Desuden:
- 2 spsk. olivenolie og 2 tsk. flagesalt
- Udrør gæren i vandet, og tilsæt durumhvedemel og lidt af det almindelige hvedemel. Lad dejen forhæve tildækket 10 min. Tilsæt salt, olie og resten af hvedemelet. Rør dejen godt sammen, gerne på en køkkenmaskine. Dejen kan ikke æltes, da den er fugtig. Lad dejen hæve tildækket 1 time et lunt sted.
- For en bradepande 30 x 40 cm med bagepapir. Fordel dejen heri. Lad brødet efterhæve 10 min. tildækket. Tryk fingrene ned i dejen, og lav fordybninger. Drys med rosmarin, timian og parmesanost. Dryp med olivenolie, og drys med flagesalt.
- Bag focacciabrødet ved 225 gr. på midterste ovnribbe i ca. 18 min., til det er gyldent på overfladen. Tag brødet ud af ovnen. Server focacciabrødet lunt og friskbagt.