-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Focaccia med nødder
I denne focaccia er valnødderne bagt inde mellem to lag dej til et kønt madbrød.
2 stk.
Ingredienser
- 3 dl vand
- 25 g gær
- 1 tsk. salt
- 2 spsk. olivenolie
- ca. 450 g pizzamel
- valnødde- eller olivenolie
- 50 g valnødder
- Kokkesalt
- Hæld vandet over gær, salt, olie og cirka halvdelen af melet, og rør det hele sammen. Ælt dejen færdig med det mel, den kan tage, og lad den hæve tildækket en times tid.
- Slå dejen ned, del den i fire, og tril dem til boller. Pres og rul bollerne ud til ca. 22 cm i diameter. Læg 2 af pladerne på bagepapiret. Dryp med olie, og drys med hakkede valnødder og salt. Læg de andre plader ovenpå, og tryk kanterne tæt sammen.
- Pensl med olie, drys med lidt ekstra hakkede nødder og kokkesalt, og lad focacciaen efterhæve, mens ovnen bliver varm. Bag brødene ved 250 gr. i ca. 20 min.