-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Grønkålssalat med pære og valnødder
Et sundt indslag til julebordet. Grønkålssalat med pærer og valnødder.
5
Ingredienser
- 80 g ribbet grønkål
- 2 modne pærer
- 25 g valnøddekerner
- 1 spsk. koldpresset rapsolie
- 1 spsk. æbleeddike
- havsalt og friskkværnet peber
Sådan laver du grønkålssalat
- Gå grønkålen efter for stykker af stok, vask den grundigt i koldt vand, og afdryp den i en sigte.
- Snit grønkålen helt fint, evt. med en gammeldags vuggehakker, og kom den i en skål.
- Befri pærerne for kernehus, skær dem i helt fine både, og kom dem ned i skålen til grønkålen.
- Vend grønkål og pærer med eddike, grofthakkede valnødder, olie, salt og peber, og smag til, så balancen er helt rigtig.
- Anret salaten i en skål, og server med det samme. Grønkålssalaten er dejligt tilbehør til mange af decembers fede spiser; brug den f.eks. som et friskt alternativ, hvor du ellers ville have serveret grønlangkål eller varm rødkål.
- Se også opskrift på Grønkål med sort quinoa og solsikkekerner.
- Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter.
- Nøgleord til denne opskrift: salat, grønkål, grønkålssalat, pære, valnødder, opskrift.