-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Hjemmelavet granola
Det er heldigvis ikke spor svært at lave sødt og sprødt tilbehør til din yoghurt.
4
Ingredienser
- 150 g blandet tørret frugt
- 300 g grovvalsede havregryn
- 1 spsk jomfrukokosolie
- 150 g blandede mandler, valnødder, pistacienødder, pekannødder, cashewnødder, sesamfrø, hele hørfrø og græskarkerner
- 2 spsk honning
- 1 dl æblejuice
- 1 spsk vaniljepulver
- 1 tsk kanel
- 1 tsk uraffineret flagesalt
- 1 knsp friskkværnet peber
- Sådan gør du:
- 1. Sæt ovnen på 150 grader. Skær de tørrede frugter i små stykker, og læg dem i en skål. Bland havregryn, jomfrukokosolie, nødder, frø, honning, æblejuice og krydderier i en pande, og varm massen op under omrøring, til kokosolien er smeltet og saltet opløst. Bland det grundigt, og fordel det på en bageplade med bagepapir.
- 2. Sæt det i ovnen ved 150 grader i cirka 40 minutter. Rør i det cirka hvert 10. minut. Når det er gyldent og sprødt, tager du det ud. Lad det køle af, og bland herefter de tørrede frugter i.