-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Julesalat med cheviche af kammusling
Begynd nytårsaften med sprøde snacks, der selvfølgelig serveres med champagne. En opskrift af Pernille Skjødt.
5-6
Ingredienser
- 6 mellemstore kammuslinger
- ½-1 lime
- ½-1 tsk chili, finthakket
- salt
- 1 spsk olivenolie
- 1 tomat
- 1 forårsløg
- 2 spsk koriander eller basilikum, hakkede
- 1-2 julesalathoveder
- ½ appelsin, saften heraf
Sådan gør du
- Hak kammuslingerne groft. Riv skal af limen, og pres saften. Rør limesaft sammen med chili, salt og olivenolie. Skær tomaten i små tern, og skær forårsløg i tynde skiver. Bland kammuslinger med limesaft-blandingen, tomater, forårsløg og koriander.
- Del julesalaten i både. Brug de mellemstore og mindste julesalatblade, og snit de store blade til en salat en anden dag. Kom bladene i en skål med koldt vand og et par isterninger, og lad det stå 20 minutter. Hæld julesalatbladene i en sigte og lad alt vand dryppe fra.
- Anret julesalaten på et fad, og dryp appelsinsaft på. Kom lidt cheviche i hver, og drys eventuelt med lidt ekstra krydderurter.