-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
-
Forsøger en afdød at kontakte dig i dine drømme? Sådan kan du være helt sikker
Airfry: Stegte svinekoteletter med grøntsager og hyldeblomstsaft
Lav hurtigt og nemt svinekoteletter i din airfryer med opskriften fra Claus Holms kogebog, der er dedikeret til opskrifter, udelukkende tilberedt i en airfryer. De bliver helt møre!
2
Total:30 minutter
Arbejdstid:15 minutter
Ingredienser
- 2 svinekoteletter
- salt & peber
- 4 små blommetomater
- 10 champignoner, i kvarte
- ½ blomkål, i buketter
- 1 grøn peberfrugt, i stykker, eller
- en håndfuld padronpeber
- 2 små løg, i både
- 2 forårsløg eller 1 porre, i skiver
- 2 fed hvidløg med skal på
- 1 dl hyldeblomstsaft, ufortyndet
Sådan gør du
- Krydr koteletterne med salt og peber. Kom alle grøntsager i airfryeren,
- hæld hyldeblomstsaften ved og læg koteletterne ovenpå. Bag det hele
- ved 200 grader i 15 minutter.
