Kyllingesalat med sprød romaine
Fyldig salat med masser af sprødhed, som serveres med en frisk yoghurtdressing krydret med ansjos og hvidløg.
4
Ingredienser
- 500 g kogt eller stegt kyllingekød
- 1-2 romainesalat
- 500 g små, blandede tomater (tomat-miks)
- 250 g kogte, kolde haricots verts
- 1 bdt. snittede forårsløg
- 1 bdt. kørvel
- Yoghurt-ansjoscreme:
- 1 bæger yoghurt
- 1–2 fed knust hvidløg
- 25 g finthakkede ansjoser
- Salt, friskkværnet peber
- 2 spsk fintskåret purløg
- 2 spsk fintskåret kørvel.
- TILBEHØR: 400 g fuldkornsbrød.
Sådan gør du:
- Skær eller riv kyllingekødet i mindre stykker. Pluk romainesalaten i enkelte blade og del dem, hvis de er meget store. Skær tomaterne i halve. Bland alle ingredienserne til salaten.
- Rør og smag yoghurten til med de øvrige ingredienser og server cremen til salaten med fuldkornsbrød.
- Energi pr. person: 470 kcal., fedt 22%, protein 32%, kulhydrat 46%