-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Lam og bagt græskar med rødløg og feta
Med denne gryderet får du en optimal sammensætning af protein og grønt. Vil du slanke dig, kan du evt. udelade tortillaen.
Gryderet med lam til 4 personer
Total:1 time 5 minutter
Ingredienser
- 800 g lammekød, f.eks. bov
- 2-3 fed hvidløg
- 2 spsk lys miso (sojapasta)
- 3 dl vand
- 2 spsk fintrevet frisk ingefær
- 1 spsk friskrevet gurkemeje eller 1 tsk tørret gurkemeje
- 3 rødløg
- 1 hokkaidogræskar
- 2 æbler
- 4 spsk
- olivenolie
- Pynt:
- frisk koriander eller frisk timian
- små tortillaer til servering
Sådan gør du
- [650 kcal pr. person]
- 1/ Skær lammekødet i ca. 2 cm store tern.
- 2/ Riv hvidløget. Rør misopastaen fri for klumper med vandet. Bland fintrevet hvidløg, frisk ingefær og gurkemeje i.
- 3/ Skær rødløgene i skiver, hokkaidoen i tern, og æblerne i både. Bland det hele med kødet, og vend det i olien.
- 4/ Bag i ovnen ved 180 grader 45-55 min.
- 5/ Pynt retten med frisk koriander eller timian. Servér med en lun tortilla til.
- Tip: Marinér evt. købet i misoblandingen dagen før for at få endnu bedre smag.
- Prøv også: Løgsuppe med rosmaring og kødboller?