-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Middagssalat med grillstegt kyllingebryst og avocado
Få den bedste opskrift på en lækker salat med grillstegt kyllingebryst med avocado. Salaten er nem sommermad og passer perfekt til en varm dag. Se her, hvordan du laver den lækre salat med avocado og kylling:
2 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 2 stk. kyllingebryst
- salt og peber
- 1 spsk. olivenolie
- 2 store skiver brød
- 1 fed hvidløg
- 1-2 hjertesalat (eller mini-romainesalat)
- 1 moden avocado
- 1 tsk. citronsaft
- 8 små cocktailtomater
- 1 spsk. saltede kapers
- 12 sorte oliven
- 1-2 spsk. hakket persille
- 2 spsk. cremefraiche (eller piskefløde)
- 2 spsk. olivenolie
- 1-2 spsk. citronsaft
Sådan gør du
- Krydr kødet med salt og peber, og pensl det med olivenolie.
- Steg det på en varm grill eller grillpande i 5-6 min. på hver side. Læg kødet på en tallerken, og lad det hvile i 10 min.
- Steg brødet på grillen, gnid det med et overskåret fed hvidløg, og stænk det med olivenolie.
- Skyl og slyng salaten. Halvér avocadoen, og tag frugtkødet ud med en ske. Skær det i mindre stykker, og vend dem med citronsaft.
- Skyl tomaterne, og skær dem i halve. Skyl kapers fri for salt, og dryp af på køkkenrulle.
- Rør dressingen sammen, og smag til med salt og peber.
- Riv kyllingekød og brød i store stykker, og læg dem i en skål.
- Tilsæt grøntsager og dressing, og vend det sammen med let hånd.
- Anret salaten på to middagstallerkner, og drys med kapers, oliven og persille.