Bananmuffins
SPONSORERET indhold

Bananmuffins

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Marie Steenberger Foto: Mikkel Adsbøl
25. nov. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
14

Ingredienser

120 g sukker
3 æg
100 g rugmel
100 g hvedemel
3 tsk bagepulver

1 tsk stødt kanel
80 g smeltet smør
3 overmodne bananer.

Sådan laver du muffin

1. Tænd ovnen på 175 grader.

2. Pisk sukker og æg i en skål, til den er luftig. Bland de to slagsmel og bagepulver sammen og vend det sammen med kanel og æggemassen.

3. Tilsæt det smeltede smør. Mos bananerne og vend dem forsigtigt i dejen.

4. Hæld dejen i muffinsforme, og bag dem i ca. 25 min på ovnens nederste rille.

Tip:
Har du overmodne bananer du ikke får spist, så skræl dem og kom dem i fryseren. Tag dem op, når du skal bage kager med bananer eller brug dem i smoothies.