
SPONSORERET indhold
Blåbærmuffins
12-14 stk.
Ingredienser
150 g sukker
2 æg
100 g smeltet smør
225 g hvedemel
2 tsk. vaniljesukker
evt. 1-2 tsk. fintreven usprøjtet citronskal
2 tsk. bagepulver
75 g hakket hvid chokolade
4 spsk. mælk
100 g blåbær
1 spsk. flormelis
Pynt:
glasur rørt af 3 dl flormelis og 2-3 spsk. kogende vand, 12-14 blåbær og frisk mynte
- Pisk sukker og æg cremet. Rør smørret i. Bland hvedemel, vaniljesukker, evt. citronskal, bagepulver og chokolade og rør det i. Rør mælken i. Vend blåbærrene i flormelis, og vend dem i dejen.
- Fordel dejen i muffinforme. Bag dem ved 175 gr. i ca. 20 min. på midterste ovnribbe.
- Rør glasuren sammen, og pynt kagerne hermed. Pynt også med blåbær og mynte.