
SPONSORERET indhold
Blomsterbergs brownies
Små lækre delikate brownies.
Kage til 10-15 personer
Ingredienser
Mette Blomsterbergs brownies
140 g god mørk chokolade 70%, gerne Valrhona Guanaja
80 g smør
80 g sukker
3 æg str. M
50 g hvedemel, sigtet
80 g valnøddekerner, grofthakkede
25 g usaltede pistaciekerner, hele.
Sådan laver du Mette Blomsterbergs brownies
- Chokoladen hakkes fint og smeltes sammen med smørret ved meget svag varme.
- Sukker og æg piskes til tyk æggesnaps med en håndmikser, og vend den og chokoladeblandingen forsigtigt sammen til en ensartet dej.
- Rør til sidst sigtet hvedemel og begge slags nødder forsigtigt i dejen.
- For en form, ca. 15x25 cm, med bagepapir på både bund og sider. Fordel dejen heri, og lad den hvile ½ time, inden den bages ved 170 grader 30-35 minutter.
- Afkøles og udskæres i passende stykker.
SE OGSÅ: Blomsterbergs kanelcookies
Tip
Det er en koncentreret sag, så skær små og delikate stykker. Maven bliver mæt før øjnene.