Opskrift på Mette Blomsterbergs brownies
SPONSORERET indhold

Blomsterbergs brownies

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Små lækre delikate brownies.

Af: Mette Blomsterberg Foto: John Bendtsen
02. sep. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
Kage til 10-15 personer

Ingredienser

Mette Blomsterbergs brownies
140 g god mørk chokolade 70%, gerne Valrhona Guanaja
80 g smør
80 g sukker
3 æg str. M
50 g hvedemel, sigtet
80 g valnøddekerner, grofthakkede
25 g usaltede pistaciekerner, hele.

Sådan laver du Mette Blomsterbergs brownies

  1. Chokoladen hakkes fint og smeltes sammen med smørret ved meget svag varme.
  2. Sukker og æg piskes til tyk æggesnaps med en håndmikser, og vend den og chokoladeblandingen forsigtigt sammen til en ensartet dej. 
  3. Rør til sidst sigtet hvedemel og begge slags nødder forsigtigt i dejen.
  4. For en form, ca. 15x25 cm, med bagepapir på både bund og sider. Fordel dejen heri, og lad den hvile ½ time, inden den bages ved 170 grader 30-35 minutter.
  5. Afkøles og udskæres i passende stykker.

 

SE OGSÅ: Blomsterbergs kanelcookies