Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på Mette Blomsterbergs brownies
Foto: John Bendtsen Mette Blomsterbergs opskrift på brownies.

Opskrift på Mette Blomsterbergs brownies

Blomsterbergs brownies

Små lækre delikate brownies.

Kage til 10-15 personer
Print

 

Mette Blomsterbergs brownies

 

140 g god mørk chokolade 70%,
gerne Valrhona Guanaja
80 g smør
80 g sukker
3 æg str. M
50 g hvedemel, sigtet
80 g valnøddekerner, grofthakkede
25 g usaltede pistaciekerner, hele.

Sådan laver du Mette Blomsterbergs brownies

Chokoladen hakkes fint og smeltes sammen med smørret ved meget svag varme. Sukker og æg piskes til tyk æggesnaps med en håndmikser, og vend den og chokoladeblandingen forsigtigt sammen til en ensartet dej. Rør til sidst sigtet hvedemel og begge slags nødder forsigtigt i dejen.


For en form, ca. 15x25 cm, med bagepapir på både bund og sider. Fordel dejen heri, og lad den hvile ½ time, inden den bages ved 170 grader 30-35 minutter.

Afkøles og udskæres i passende stykker.

 

SE OGSÅ: Blomsterbergs kanelcookies

Tip

Det er en koncentreret sag, så skær små og delikate stykker. Maven bliver mæt før øjnene.

Se, hvad vi ellers skriver om: Mette Blomsterberg, Chokoladekage, Brownie, Kage og Dessert