Bøf med råmarinerede squash
Ingredienser
1 kg små nye skrubbede kartofler
salt, peber
3 squash, ikke for grove
2 røde chilier uden kerner
1 spsk limesaft
1 spsk olivenolie
salt, peber
4 bøffer a 200 g
1 spsk ristede pinjekerner
20 g parmesan i tynde flager
1 bdt. frisk basilikum.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:528 Kcal
-
Fedt:20 %
-
Protein:42 %
-
Kulhydrat:38 %
Sådan gør du
Halvér evt. kartoflerne, læg dem i et ovnfast fad og krydr med salt og peber. Bag dem 30 min. ved 200 grader til de er møre og gyldne.
Skær squash i lange strimler, brug ostehøvlen.
Hak chilierne og bland med limesaft, olivenolie, salt og peber.
Hæld marinaden over squashene og lad det trække 15 min.
Steg eller grill bøfferne 2-3 min. på hver side afhængig af tykkelse og krydr med salt og peber.
Drys de marinerede squash med pinjekerner, parmesan og basilikum og server dem til bøfferne sammen med kartofler.