Anne Bechs kager: Bounty-bidder
SPONSORERET indhold

Bounty-bidder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Chokolade og kokos er en fantastisk cocktail specielt i disse hjemmelavede Bounty kugler.

Af: Anne Bech og Jo Brand Foto: Line Thit Klein
25. sep. 2016 | Opskrift | ALT for damerne
10-12 stk. | Total: 10 min

Ingredienser

1 stor håndfuld kokos
½ moden banan
1 spsk kokosfedt, det "tykke", der ligger øverst i en dåse kokosmælk
1 lille spsk IsoWhey-vanilje, kan evt. udelades
100 g 85 % chokolade

Sådan laver du hjemmelavet Bounty:

Kom alle ingredienser undtagen chokolade i en skål, og mos det sammen, indtil det er en fast masse.

Smelt halvdelen af chokoladen over vandbad, og rør så langsomt den sidste halvdel i, indtil al chokoladen er opløst, og massen er helt glat. Har du små silikoneforme, hælder du en lille teskefuld chokolade i bunden af hver form og fryser dem. Der er til 10-12 stk.

Når de er stive, tager du dem ud af fryseren, og moser samme mængde kokosmasse ned i formen – det skal være helt fast. Frys det lidt igen, når de alle har fået kokosmasse. Til sidst hælder du resten af chokoladen over. Frys igen, og derefter er de klar til at blive nydt. 

PRØV OGSÅ: Rugbrødslagkage

PRØV OGSÅ: Meyers chokolade guanja

PRØV OGSÅ: Få opskriften på Meyers citronmåne