Broccolisalat med granatæble og feta
SPONSORERET indhold

Broccolisalat med granatæble og feta

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregard
22. nov. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

60 g linser, f.eks. du puylinser (ukogt vægt)
1 broccoli
1/4 raddichiosalat, bladene herfra
1 pære
1 granatæble

3 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
lidt salt og peber evt. 5 dråber flydende stevia eller flydende sødemiddel
30 g pekannødder
150 g feta, akadia 16%

Sådan gør du

1/ Kog linserne efter anvisningen på pakken. Når linserne er kogt hældes vandet fra, og linserne stilles til side.

2/ Pluk broccolien i mindre buketter. Hæld kogende vand over buketterne, og lad dem trække i vandet i en skål ca. 5 min.

3/ Riv raddichiobladene i grove stykker. Skær pære i tynde både. Del granatæblet, og bank kernerne ud, ved at slå på bagsiden af æblet med en ske. Anret salaten på et fad.

4/ Lav en dressing af olie, hvidvinseddike, salt og peber, og evt. flydende stevia. Hæld dressingen over salaten.

5/ Vend linserne i salaten.

6/ Rist pekannødderne på en tør pande nogle minutter, og top salaten med pekannødder og grofthakket feta.

[350 kcal pr. person]

PRØV OGSÅ: Fennikelsalat med appelsin og nigellafrø