Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Brownies
Foto: Columbus Leth

Brownie med pistacienødder

Brownie med pistacienødder

Som en rigtig brownie har den en dejlig klistret konsistens og en intens smag af kakao.


Brownie med pistacienødder

Tid: ca. 20 min. plus frysetid
(8-10 pers.)

2 spsk. frosne blåbær
100 g dadler uden sten, hakkede
80 g solsikkekerner
2 spsk. kakaopulver
¼ tsk. havsalt
40 g 70 % chokolade
2 spsk. usaltede pistacienødder
2 spsk. kandiserede violer

 

1. Kom blåbær i en gryde, og varm op.

2. Kom dadler, blåbær, solsikkekerner, kakaopulver og salt i en foodprocessor eller blender, og blend det sammen. Smag evt. til med mere kakao eller lidt salt.

3. Beklæd en lille rugbrødsform med husholdningsfilm, og fordel massen deri.

4. Smelt chokoladen, og hæld den over brownien. Pynt med pistacienødder og kandiserede violer. Stil i fryseren et par timer, til konsistensen er fast.

► SE OGSÅ: Kokosmarengs brownie
► SE OGSÅ: Chokoladebrownie med karamelcrunch
► SE OGSÅ: Hvide brownies fra Emmerys

Se, hvad vi ellers skriver om: Brownie, Kage og Chokoladekage