
SPONSORERET indhold
Chokoladekonfekt med marcipan, nougat & espresso
Dejlig praktisk konfekt med marcipan nougat og kaffe, som du kan skære i stænger eller små firkanter. Prøv den også som dessert til et glas amaretto og en kop espresso.
Ingredienser
Til seks-otte personer:
200 g mørk chokolade 70%
100 g blød nougat
½ dl stærk kaffe (espresso)
1 spsk amaretto (italiensk mandellikør)
100 g ren rå marcipan
Pynt:
Ristede mandler og hakkede kakao- eller kaffebønner
Sådan laver du chokoladekonfekte med marcipan og nougat
- Skær chokolade og nougat i små stykker, og smelt dem sammen med den hede kaffe. Rør amaretto i.
- Skær marcipan i terninger, ca. 1 cm, og bland dem i chokolademassen.
- Beklæd en lille firkantet form, ca. 10 x 20 cm, med film eller en opklippet frysepose, fyld den med chokolademassen, og stil formen tildækket i køleskabet.
- Pynt med mandler eller bønner og skær den stivnede chokoladekonfekt i snitter.